2777
2789
عنوان

روز مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 29 پست
نه 😂😂

منم اگه شاغل بودم میخریدم 

ولی هی بهش میگم پول بده برم واسه روز مرد واست یچی بخرم میگه نه هیچی نمیخواممممم😂😂😂😂😂😂

منم گفتم هر جور راحتی😐😅😂

خدای خوبم شکرت بابت همه چی... گر نگهدار من آن است که من میدانم... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی کیک سیبیل درست کردم و کفش و بلوز خریدم. شامم قورمه سبزی جاتون خالی. 

وااای کیک😍😍 افرین بهت 

اگه تونستی عکس بده ببینم

خدای خوبم شکرت بابت همه چی... گر نگهدار من آن است که من میدانم... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...
منم اگه شاغل بودم میخریدم  ولی هی بهش میگم پول بده برم واسه روز مرد واست یچی بخرم میگه نه هیچی ...

منم شاغل نیستم از پس اندازم خریدم یا ی وقتایی فاکتوراش و جمع میزنم ی مبلغی بهم میده با اون خریدم. 

فعلا که قهریم، منم بابام یه پلبور خرید واسه خودش اندازش نبود دبگه پسش نداد داد بهم گفت بده به شوهرت ...

آشتی کن باهاش بهش بده 😉😉😉

منم شاغل نیستم از پس اندازم خریدم یا ی وقتایی فاکتوراش و جمع میزنم ی مبلغی بهم میده با اون خریدم.&nb ...

خوبه که میتونی پس انداز کنی 

من اصلااااا نمیتونم😅😅😅

واسه همینم نمیتونم سوپرایزش کنممممم😂

اومدم خونه میخاستم هنینکارو کنم ولی غرورم اجازه نمیده گرفتم دراز کشیدم

ولش کن دنیا ارزش نداره دو روزه 

الان که کرونا هم اومده شده یروز😂😂😂😂😂

آشتی کن غرور تو شکست بده😉

منم ده ساله ازدواج کردم از سال اول همش میگه کیک سیب دوس دارم منم امسال بالاخره براش درس کردم خیلی تش ...

چه خانومای کدبانویی داره نی نی سایت 

افرین بهت🤩

واقعا مرسی عزیزم با این حرفت خستگی از تنم در رفت تازه سفیدشو تخم مرغو با دست هم زدم مردم ب خدا 

قربونت برممم❤️😍