2777
2789
عنوان

با مرد خیانتکار چی کار کنیم خدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1606 بازدید | 19 پست
چون ادم گرسنه دزدی میکنه  ربطی به تنوع طلبی و جنسیت مر یا زن نداره این به عنوان یک مشاور میگم

من ب این دلیل میگم خدا اینطور آفریده ک خودش اجازه داده مرد اگر نیاز داشت میتونه همسر دیگه ای بگیره

پس خود خدا میدونه چی تو ذات مرد گذاشته ک این اجازه رو داده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ب این دلیل میگم خدا اینطور آفریده ک خودش اجازه داده مرد اگر نیاز داشت میتونه همسر دیگه ای بگیره ...

خانوم خدا اجازه نداد هروقت دلش خواست زن دیگه بگیره بشرطها  شروطها اجازه داد

مثل این میشه شما اگر فشار خونت کمه فلان دارو بخور یعنی شما مجازی هر قت دلت خواست دارو بخوری؟ اصلا مثالتون درست نیست در هیچ دین الهی چه یهودی چه مسیحیت چه اسلام چند همسری امری پسندیده نیست و در شرایط خاص مجازه

خانوم خدا اجازه نداد هروقت دلش خواست زن دیگه بگیره بشرطها  شروطها اجازه داد مثل این میشه شما ا ...

درسته بشرطها  و شروطها

ولی برای زن این شرط و شروط وجود نداره!!!!

راجب ادیان دیگر هم همه تحریف شدن

جای بحث بسیارِ

ک فک کنم از  موضوع تاپیک دور شدیم

درسته بشرطها  و شروطها ولی برای زن این شرط و شروط وجود نداره!!!! راجب ادیان دیگر هم همه تحریف ...

راجب زن این شرط وجود نداره چون اظهر من الشمس هست نبایر باشه بنا به ذات فطرت خلقت زن