2777
2789
عنوان

پرستارا

330 بازدید | 23 پست

بچه ها شما سختتون نیست کار ها رو رسوندن؟؟

من تازه کارم نمیرسم به کارام دیوونه شدم تو خونه هم همش استرس دارم 

من همیشه عاشق این بودم سر کار برم الان واقعا پشیمونم 

بیاین دلداریم بدین  

🥰😍😍😉🙃

من فکر می کردم اساتید دانشگاه تحقیقاشونو میارن خونه مگه پرستارا هم کارشونو میارن تو خونه !

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من فکر می کردم اساتید دانشگاه تحقیقاشونو میارن خونه مگه پرستارا هم کارشونو میارن تو خونه !

نه اینقدر اونجا استرس دارم تو خونه هم همش استرس میکشم 

یه جوری کلا حس بدی دارم

🥰😍😍😉🙃

میدونم خواب نامنظم و شیفت های شب و صبح خیلی باعث شده عصبی و خسته و یجورایی افسرده شی ولی خب بدنت عادت میکنه کم کم 

اگر سخن میان من و تو پایان یافت و راه های وصال قطع شدند و جدا و غریبه گشتیم ، از نو با من آشنا شو ...
نه اینقدر اونجا استرس دارم تو خونه هم همش استرس میکشم  یه جوری کلا حس بدی دارم

اولادکه هر کاری رو اگه بخوای بهتر انجام بدی باید بهش عادت کنی...وقتی عادت کنی تایمی که می ذاری از قبل کمتره...الان اگه من برم ی زرشک پلو مجلسی درست کنم یک ساعت بعد روی میز اماده خوردنخ ولی اگه شوهرم بره درست کنه چهارساعت کمتر نمی تونه حاضر کنه چرا چون من عادت دارم ولی شوهرم نه...شما هم همین هستی کم کم که عادت کردی تازه وقت هم اضافه میاری و در برخورد با موقعیت ها آرامش بیشتری خواهی داشت ،حساسبتت کمتر می شه و جواب هات ب موقعیت ها همیشه تو آستینته...روش اروم کردن خودت اینه که وضع اینطوری نمی مونه و همه چیز عادی می شه .الانم استرس توی خونه که کاری نمی کنه شما ب کارت عادت کنی بدتر وقتتو می کشه...ابان ی دمنوش برای خودت درست کن و استراحت کن 

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش
اولادکه هر کاری رو اگه بخوای بهتر انجام بدی باید بهش عادت کنی...وقتی عادت کنی تایمی که می ذاری از قب ...

مرسی عزیزم حرفات آرومم کرد 

درست میگی منم اولا برا آشپزی و کارای خونه خیلی سختم بود راه افتادم 

ایشالله اینم درست بشه 

🥰😍😍😉🙃