2777
2789
عنوان

علت مرگم....🪦🔮

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 97 پست
متاهل نیستین؟

نه 

کاربرآقا👨خیلیابهم میگن شبیه کیانوهستم،خدایی هم اون خوشتیپ وجذاب هم من😎میدونم اینجابیشترخانم هست،همتون برام محترم هستین.امیدوارم تواین جامعه نی نی سایت بتونم مفیدباشم💙

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

مرگ خیلی غیر قابل پیش بینیه 

من تو این هفته مرگ دونفرو دیدم یکیش ی جوون ۳۰ ساله که چن روز دیگه میخواس بره سر خونه زندگیش 

یکیم ی آدم موفق ۴۹ ساله که خیلی ناگهانی تو ی هفتع مشخص شد تومور داره و فوت شد

مامان دوتا دخمل ناز 😍
مرگ خیلی غیر قابل پیش بینیه  من تو این هفته مرگ دونفرو دیدم یکیش ی جوون ۳۰ ساله که چن روز دیگه ...

وای چه بد

خدارحمتشون کنه

اره غیرقابل پیش بینیه اینا حس بود فقط💜🔮

چه جالب  اگه اشکالی نداره و ناراحت نمیشی میتونی تعریف کنی؟ نه من درگیرش نیستم اتفاقا خیلی هم ...

خواب دیدم مریضم و از هوش میرم میتونستم اطرافیانمو ببینم ولی اونا همش تکونم میدادن و نمیتونستم حرکت کنم بعد اینکه فهمیدم مردم روحم هنوز این دنیا رو ترک نمیکرد پدر و مادرمو دیدم و فامیلامون که همه گریه میکنن و ناراحتن ولی خودم خیلی ناراحت نبودم مثل این بود که نامرئی بشی بعد یه مدت روانه ی اون دنیا شدم

انشالله همیشه تنت سالم باشه💜

قربونت برم تو هم همینطور خیلی دنبالش نباش چون بعضی چیز ها رو هم اگه دوست داشته باشی بدونی شاید بهت ضربه بزنه و زندگی کردنو ازت بگیره همیشه سالم باش و شاد زندگی کن❤️