2777
2789
عنوان

معجزه

162 بازدید | 16 پست

تو این روزها فقط یک معجزه میتونه کمکم کنه، چطور از خدا بخوام؟ کسی بوده که توی بدترین شرایط یکهو همه چیز درست شده باشه براش؟ تو رو خدا از معجزه هاتون بگین و بنویسید چه دعایی و چه وقت به اجابت نزدیک تره؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم به نظر من از ته دلت بخواه و مثبت فکر کن و فقط از خدا بخواه و به جایی برس که حس کنی از همه جا قطع امید شدی و امیدت فقط خداست.

السلام علیک یا بقیه الله ‌"عجل الله تعالی فرجه" به جمع مشق انتظار بپیوندید
عزیزم به نظر من از ته دلت بخواه و مثبت فکر کن و فقط از خدا بخواه و به جایی برس که حس کنی از همه جا ق ...

الان تو همین شرایطم، هر قدر تلاش کردم بی نتیجه بود فقط خدا می‌تونه راه گشایی کنه

الان تو همین شرایطم، هر قدر تلاش کردم بی نتیجه بود فقط خدا می‌تونه راه گشایی کنه

الهی به حق ولادت امام علی ع معجزش به زودی ببینی.

السلام علیک یا بقیه الله ‌"عجل الله تعالی فرجه" به جمع مشق انتظار بپیوندید

یه دختری پدرش معتاد.و توهمی همش با چاقو و قمه میوفتاد دنبال این دختر و زنش شب و روزنداشتن همس نگران بودیم صب از خواب بیدار شیم میگن این دوتا رو کشته.هیچکس حتی نزدیک خانواده اینام نمیشد واس ازدوااج دخترش کلی حرف پشتشون بود چه فامیل چه اشنا.الان دخترسون ازدواج کرده بیاوببین یه خونه ۲۰۰متری بهترین جای تهران ماشین سانتافه اولین بچشون دوقلو یه دختر یه پسر پسره پووولداااااار حتی خرج مادرزنشم میده . واقعا براسون مث یه خواب شیرین مث معجزس هیچکس حتی فکرشم نمیکرد این دختر اینجور شه خداروشکر.خداحواسش به همه هست

یه دختری پدرش معتاد.و توهمی همش با چاقو و قمه میوفتاد دنبال این دختر و زنش شب و روزنداشتن همس نگران ...

خدا رو شکر، چقدر خوب، کاش خدا برای همه مون کارسازی کنه، مرسی بابت این پست امید بخش ت

با اعتقاد خالص توکل کن مطمئن باش بهت می ده  من چیزی که اصلا تصور نمی کردم با توکلخدا بهم   ...

خدا رو شکر که به خواسته ت رسیدی، توکلم به خودشه، هیچ راهی ندارم مگر خودش راه رو برام باز کنه