2777
2789
عنوان

بی بی چک

131 بازدید | 16 پست

شوهرم عقیم دکترا جوابش کردن سه سال پیش الان برای اولین بار من یکماه پرید نشدم یعنی میشه خدا برام معجزه کرده باشه به نظرتون بی بی چک بزنم یا که خیالات ورم داشته امروز خیلی گریه کردم از حضرت علی خواستم روم زمین نزنه شما چی میگین بزنم یان😢  

خدا جونم ممنونم بابت دوقلو های نازی که بهم هدیه دادی دختر و پسر نازم 😍😘 دعا کنید واسم که امضاء به زودی واقعی بشه و خدا لطفش رو شامل حالم کنه یه دوقلو فرشته بهم بده اگر دوست داشتی برای من و همه منتظرا صلوات بفرست😊 

بله بزن .. انشالله که مثبته

دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد  مامان  شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم

بزن

برات دعا میکنم

خبرشو به منم بده

زيباترين انسانهايى كه تا كنون شناخته‌ام، آنهايى بودند كه شكست خورده بودند، رنج ميكشيدند، دچار فقدان شده بودند و با اين حال راه خود را از اعماق درد و رنج گشودند و بيرون آمدند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبل ازدواج ازمایش نداده بودن؟

نه عزیزم

خدا جونم ممنونم بابت دوقلو های نازی که بهم هدیه دادی دختر و پسر نازم 😍😘 دعا کنید واسم که امضاء به زودی واقعی بشه و خدا لطفش رو شامل حالم کنه یه دوقلو فرشته بهم بده اگر دوست داشتی برای من و همه منتظرا صلوات بفرست😊 
عزیزم یعنی شوهر شما اصلا شرایط باردار کردن شما رو نداره؟ چون گفتید عقیم هستن .خب چجوری میشه باردار ب ...

😔😭😭😭😭😭😭

عزیزم بخدا گرییه ام گرفت برا امضات 😭😭😭😭توکار خدا نشد نداره امیدت بخدا باشه نه دکتر و آزمایش ها ،معنی سوره مریم رو بخون،برامنم دعا کن

خدایا شکرت واسه داشتن یه دخمل شیطون 🙏👼        خدا جون خودت کمکم کن تا مادر خوبی واسش باشم.
عزیزم بخدا گرییه ام گرفت برا امضات 😭😭😭😭توکار خدا نشد نداره امیدت بخدا باشه نه دکتر و آزمایش ها ، ...

ممنونم عزیز دلم از خدا میخوام چیزای خوب برات رقم بزنه😍

قبل ازدواج ازمایش نداده بودن؟

مگه قبل ازدواج آزمایش اسپرم میدادن

دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد  مامان  شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم