دنیا۴ مدیر استارتر عضویت: 1399/09/18 تعداد پست: 406 عنوان نمک و فشار خون پایین در بارداری 118 بازدید | 8 پست دوستان هفته یازدهم هستم و فشارم همیشه پایین هست ۸ ۹ رو ۵یا۶ دکتر گفت نمک بخور و غذاهای شور بیشترحالا به نظرتون ماه های آخر ورم نمیکنم؟ یعنی آدم فشارش پایین باشه و نمک بخوره بدن ورم نمیکنه؟ 1399/12/06 | 20:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saharmg عضویت: 1399/08/21 تعداد پست: 7515 ربطی نداره ممکنه ورم کنی منم فشارم پایینه ولی ورم دارم منتها فشار پایین خطرناکه به حرف دکترت گوش کن من همش کرانچی میخورم من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
a۷t5i عضویت: 1398/08/11 تعداد پست: 1585 ربطی نداره ممکنه ورم کنی منم فشارم پایینه ولی ورم دارم منتها فشار پایین خطرناکه به حرف دکترت گوش کن ... منم فشارم ده تا ۱۲ هست ولی دستام ورم کرده میترسم الهم صل علی محمد وال محمد.ذکر زیاد موجب ارامش دل است
دنیا۴ مدیر استارتر عضویت: 1399/09/18 تعداد پست: 406 ربطی نداره ممکنه ورم کنی منم فشارم پایینه ولی ورم دارم منتها فشار پایین خطرناکه به حرف دکترت گوش کن ... سن بارداریتون بیشتر شد فشارتون بیشتر نشد؟
saharmg عضویت: 1399/08/21 تعداد پست: 7515 منم فشارم ده تا ۱۲ هست ولی دستام ورم کرده میترسم نترس جانم دکترت دیده؟ من دستهام که مثل بادکنکه پهام هم ورم داره ولی گفتن تا بالای زانو ورم نیاد مشکلی نیست من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
saharmg عضویت: 1399/08/21 تعداد پست: 7515 سن بارداریتون بیشتر شد فشارتون بیشتر نشد؟ تا الان بیشتر نشده من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
دنیا۴ مدیر استارتر عضویت: 1399/09/18 تعداد پست: 406 خوشبحالت منم فشارم همش رو ۱۳ 😢 وای نه وقتی فشارم میاد ۸ حالت تهوع بهم دست میده و بیحال میشم
a۷t5i عضویت: 1398/08/11 تعداد پست: 1585 نترس جانم دکترت دیده؟ من دستهام که مثل بادکنکه پهام هم ورم داره ولی گفتن تا بالای زانو ورم نیاد مشکل ... اره دیده میگه فعلا زیاد نیس...انشالله ک خیره الهم صل علی محمد وال محمد.ذکر زیاد موجب ارامش دل است