2777
2789
عنوان

نمک و فشار خون پایین در بارداری

118 بازدید | 8 پست

دوستان هفته یازدهم هستم و فشارم همیشه پایین هست ۸ ۹ رو ۵یا۶ 

دکتر گفت نمک بخور و غذاهای شور بیشتر

حالا به نظرتون ماه های آخر ورم نمیکنم؟ یعنی آدم فشارش پایین باشه و نمک بخوره بدن ورم نمیکنه؟

ربطی نداره ممکنه ورم کنی منم فشارم پایینه ولی ورم دارم منتها فشار پایین خطرناکه به حرف دکترت گوش کن من همش کرانچی میخورم

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
ربطی نداره ممکنه ورم کنی منم فشارم پایینه ولی ورم دارم منتها فشار پایین خطرناکه به حرف دکترت گوش کن ...

منم فشارم ده تا ۱۲ هست ولی دستام ورم کرده میترسم

الهم صل علی محمد وال محمد.ذکر زیاد موجب ارامش دل است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم فشارم ده تا ۱۲ هست ولی دستام ورم کرده میترسم

نترس جانم دکترت دیده؟ من دستهام که مثل بادکنکه پهام هم ورم داره ولی گفتن تا بالای زانو ورم نیاد مشکلی نیست

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
سن بارداریتون بیشتر شد فشارتون بیشتر نشد؟

تا الان بیشتر نشده 

نترس جانم دکترت دیده؟ من دستهام که مثل بادکنکه پهام هم ورم داره ولی گفتن تا بالای زانو ورم نیاد مشکل ...

اره دیده میگه فعلا زیاد نیس...انشالله ک خیره

الهم صل علی محمد وال محمد.ذکر زیاد موجب ارامش دل است