2777
2789
عنوان

بی بی چکم مثبت شد😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 51 پست
امروز موعدت بود؟ واییییی منم روز بود ولی ترسیدم بی بی بزارم پریودت منظمه؟ کاش فردا برا منم مثبت ب ...

اره دیروز موعدم بود نشدم صب یکی گذاشتم خط ننداحت ولش کردم رفتم بغد نیم ساعت رفتم دیدم خط داره دوباره بعدترظهر گذاشتم خط انداخت بعد ۵دیقه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره دیروز موعدم بود نشدم صب یکی گذاشتم خط ننداحت ولش کردم رفتم بغد نیم ساعت رفتم دیدم خط داره دوباره ...

من گذاشتم اول هیییچ خطی ندیدم ظر رفتم ببخشید از تو سطل برش داشتم نگاه کردم دیدم خط داره یعنی میشه مثبت باشه من دیروز گذاشتم اینطور شد فردا باز میزارم

مارک بی بی چکت چی بود؟

💖خدایا به همه ی خیری که از جانب خود می فرستی سخت محتاجم💖خواهریا لطفا منو یه صلوات مهمون کنین😚
اره ممکنه من ماه قبل اقدام کردم نشد این ماه هم اقدام کردم ک خداروشکر گرفت .تو دوره تخمک گذاری باشع

خداروشکر 😍 خداحفظش کنه 🙏 ❤️ 

گرنگهدار من آن است که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 🌙 🕊️