2777
2789
عنوان

بی بی چکم مثبت شد😍😍

590 بازدید | 51 پست

اول ک برا همه چشم ب راها دعا میکنم خدا کمکشون کنه چون خودم ی ماه اقدام کردم نشد خیلی دلم گرفت فکر کسای رو کردم ک چنذساله هرماع منتظرن خدا رو قسم میدم ب این شب عزیز همتونو خوشحال کنه.

دوم اینکه الان باید چیکار کنم بیشتر بگید چیا نخورم من خیلی چای خورم و زعفرون خور چای با همه طعمی حالا چیا نباید بخورم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جگر و قلوه نخور

زعفرون و دارچین و نبات نخور

گرمیجات کلا کم

فلفل کم مصرف کن

غذاهای فست فودی و کنسروی نخور

آخه من یه خره تنهای شهرم        باهمه کس هم قهره قهرم          روز و شبم هم پر درده                تو کنج این جنگلم آاااااا

مبارک باشه 🤩🤩🤩🤩زعفرون  نخور عزیزم  

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...

مبارک عزیزم

منم ماه پیش بی بی چکم مثبت شد

زعفرون زیاد نخور

بعد باید بری دکتر

حتما فولیک اسید بخور

بری دکتر آرمایش واسه ات مینویسه که اگر ویتامینی از بدنت کمه تجویز کنه

وهفته۸یه سونو مینویسه که بری برای قلب بچه البته من هفته هفت رفتم دکتر و دکتر داخل مطب دستگاه سونو داشت دید و گفت قلبش میتپه خدا رو شکر

مبارک باشد بسلامتی بیاد بغلت نی نی خوشملت🥰

گرمیجات خوب نیست

دارچین زنجبیل خرما عسل زعفرون حتی چایی هم چای کمرنگ بخور و کم بخور

پیاده روی‌نکن کرفس و زرشک و سیاهدونه نخور 

آجیل و میوه و میوه خشک بخور

آب‌هویج هم نخور

در کل ب بدن خودت هم بستگی داره کسی گرم باشه گرمی بخوره فوری دور از جون تاثیر میذاره

توکل به خدا کن و نماز دعا بخون براش 

در آرزوی مادر شدنم و عاقبت به خیری برای خودم و همه مادرا منتظرا بچه دارا آدما صلوات ...اللهم صل علی سیدنا محمد عدد ما فی علم الله صلاه الدامه بدوام ملک الله...🌹🥰🌺🌹