2777
2789
عنوان

بیایین از فوت عجیب یه آقایی بگم

337 بازدید | 24 پست

بابام که تعریف کرد اول خیلی خندیدم😥 اما فک که کردم دیدم که مرگ چطور سراغش رفته و ممکنه مال من بد تر از این باشه نیم ساعت واسه اون اقا گریه کردم😐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون اقا همدهاتی بابام بودن

بابام تعریف میکنه میگه یه غاری تو دهاتمون هست میگن چن نفر رفتن توش و بیرون نیومدن واسه همین هیچکی جرئت نداره بره توش 

بعد میگه چن تا جوون جمع میشن میرن باغای دهاتو میگردن برگشتنی یکی میگه کی جرئت داره بره تو غار فلان میگن هیچکی میگن من برم چن میدین هر کی یکم میذاره وسط 

بعد فک میکنن میگن نه میری توش باید یه چن دیقه اونجا بمونی گوشیشم میگیرن که نور نداشته باشه اون تو میاد بره تو یه میخ میدن بهش بایه سنگ بزرگ میگن برو تو اون میخو بکوب قشنگ برو ته که از صدای میخ بفهمیم چقد رفتیم حالا اونجا میخ از کجا اوردن نمدونم

یارو هم قبول میکنه میره تو میخه رو میکوبه اونام از بیرون میشنیدن صداشو حتی داد میزنن برو ته تر اونم داد میزنه نمخواد همین قد خوبه یکم که میخ میکوبه صدای میخ که قطع میشه اینام میگن که خب میخو کوبید الان بر میگرده ولی بر نمیگرده