2777
2789
عنوان

باردار بیاید

50 بازدید | 13 پست

تواین عکس ینیnb۵/۸هستش؟؟؟؟خواهش میکنم بگید☹

https://uupload.ir/files/4zx9_۲۰۲۱۰۲۲۴_۱۸۱۹۲۸.jpg

من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هزینه دوران بارداری خیلی زیاده؟

بله

من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤
دکتر نبردی نشون بدی:؟

خود سونو گف همه چیت نرماله.دکتر شنبه میرم.ینی جواب قطعیو دکتر میده؟

خود سونو گف همه چیت نرماله.دکتر شنبه میرم.ینی جواب قطعیو دکتر میده؟

پ گفته نرمال چرا نگرانی عزیزم؟؟:؟ منم خونه نیستم مال خودمو ببینم بهت بگم بزن نت 

انسان ها شبیه به هم زندگی نمیکنند!‌ یکی زندگی میکند!و یکی تحمل...و من جز دسته دومم
مثلا ماهی چقدر خرج داره؟

غربالگریا ازمایشات روهم ۴ پنج تومنی میشه .من خوردو خوراکمم خرجم زیاد شده خیلی چیز میز هوس میکنم میخریم.کلا هم ک باید لواشک ب دست باشم حالم بد میشه لواشک نخورم تهوع میگیرم.زایمانم ک من میخوام برم خصوصی فک کنم ۱۰ تومن بشه

۰.۵۸ سانتی متر یعنی دوصدم از ۶ میلی متر کمتر...

اهااا خدا خیرت بده

پ گفته نرمال چرا نگرانی عزیزم؟؟:؟ منم خونه نیستم مال خودمو ببینم بهت بگم بزن نت  

ی خانومی گف ینی دوصدم از۶ میلیمتر کمتر.هی هرچی فک میکردم عددشو نمیفهمیدم😂خیالم راحت شد

ی خانومی گف ینی دوصدم از۶ میلیمتر کمتر.هی هرچی فک میکردم عددشو نمیفهمیدم😂خیالم راحت شد

😂😂😂😂😂😂😂😂 نگران نباش عزیزم

انسان ها شبیه به هم زندگی نمیکنند!‌ یکی زندگی میکند!و یکی تحمل...و من جز دسته دومم
هزینه دوران بارداری خیلی زیاده؟

بستگی به دکتری که میری داره

بعضیا کلا ویزیت های بارداریشون رو میرن پیش ماما که هزینه اش خیلی از دکتر کمتره ، بعضی هام میرن دکتر متخصص زنان...

بعدم دیگه با چهار تا سنوگرافی بارداری و  آزمایش

حدود ۲ میلیون یکم بیشتر