2777
2789
عنوان

خواستگار

101 بازدید | 8 پست

سلام به همگی میخواستم بپرسم مردی که یکسال و نیم با یک نفر همکار باشه بعد خواستگاری کنه بعد دو هفته بره بعد دوباره برگرده دوباره دو هفته صحبتی نکنه و دوبار برگرده هی اینجوری بگه نیاز به شناخت بیشتر داریم میشه روش اصلا حساب کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختره قبول کنه ینی داره با زندگی خودش بازی میکنه😐

‌‌‌‌'وأنَّ الله سيُعوِّضنا عَمَّا مَرَرْنا بِه' «و خداوند آنچه را ک ب ما گذشت جبران خواهد کرد....!🌙💕🕊 ️

نه سر کار باهمیم عادی مثل قبل از خواستگاری رفتار میکنیم انگار اصلا اتفاقی نیفتاده ولی خوب اول باخودش صحبت کردم بعد از دو هفته مامانش و خالش اومدن منو دیدن که دوباره با هم صحبت کردیم و گفت میخوام با برادرت هم صحبت کنم بعد از دو هفته چند برگ کاغذ اورد که از تو سایت های ازدواج پیدا کرده بود ک شامل سوال های بود که قبلا حضوری پرسیده بود بعد از ده رو که برادرم اومد با هم صحبت کردن  و بعد از دو هفته دوباره اون آقا پیامک داد من رفتم مشاوره و با چند تا برگه شامل گفتو گو های قبل برگشت فقط تعدادی از سوال ها جدید بود.