2777
2789
عنوان

دورهمی خفن برا خوشگلا

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 71 پست
یه جراح زیبایی تو تلوزیون گفت این روش ها اصلا تاثیر نداره .تنها کوچک کردن بینی همون جراحیه یبار زنج ...

اوووه من میترسم البته بینیم خیلی بد ننیست خوبه صافه واقعا بیخیالش میشم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی عزیزم فقط یسوال راهی هست بینی گوشتیو کوچیک کرد؟گفتن ماساژ و زنجبیل خوبه اره؟

نه به هیچ عنوان هر چیزی اگه جوابم بده که بعید میدونم قابل برگشته و تنها راهش جراحیه 

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
اره درسته مرسی از کمکت عزیزم

❤❤

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
نه به هیچ عنوان هر چیزی اگه جوابم بده که بعید میدونم قابل برگشته و تنها راهش جراحیه 

وای وای سلام بر حوری  بهشتی🤩🤩🤩

یک سلامی هم  عرض کنم خدمت   اون فضولی که پروفایلمو  چک میکنه   سلام   چطوری فضول!!!!!!  تمام دنیام  پسرم  

ميتوني شب خياررنده كني ماست وابليمو وگلاب اضافه كني وبزاري روپوستت بعد نيم ساعت بشوريش فقط بااب 

يا همين تركيب رو حبه اَي بزار توفريزر صورتتو باهاش ماساژ بده

بخور بابونه عاليه

وقتي بخورمبكني. منافذ بازميشن برو فوري جوش هاي سرسياهت روتخليه كن

بعد دوباره بخوربگير

وبعداون باهمون ماسك يخ زده خيار و...صورتتو ماساژ بده هم منافذبسته ميشه هم چون پوست پاكسازي شده

زودتر جواب ميگيري

وای وای سلام بر حوری  بهشتی🤩🤩🤩

سلام قشنگم 😍😍خوبی نیستی چرا ؟؟؟

ميتوني شب خياررنده كني ماست وابليمو وگلاب اضافه كني وبزاري روپوستت بعد نيم ساعت بشوريش فقط بااب  ...

عزیزم فقط یسوال خودم ذغال فعال بگیرم با چسب بهتره یا بلک ماسک بخرم؟