2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم تو اقدامم 

یعنی میشه این ماه بگیره دیگه مامامان بشم 😢😢😢😢😢😢😰😰

امروز موعدمه ولی نشدم امااااااا بشدت حسو حالات پریودی رو دااارم

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
منم تو اقدامم  یعنی میشه این ماه بگیره دیگه مامامان بشم 😢😢😢😢😢😢😰😰 امروز موعدمه ولی نشد ...

انشالله که مامان میشی ب زودی گلم

خدایا هزاران بار شکرت😍❤پسرم تاج سرم 🫀❤️‍🔥

ینی ممکنه منم باردار باشم 😢

پریودم کلا نامنظم و نمیشه اصلاااا روش حساب کرد 

تقربیا میشه گف 13 روز عقب افتاده ک همیشه همینطور بوده 

ولی علائم دارم ضعف میکنم شدید درحدی ک نصف شبا باز شام میخورم باز پشت بند ضعف میکنم نفخ دارم شبا اصلاااا خابم نمیاد ولی روزا تا 5 ظهر خابم تخمدان سمت چپمم درد میکنه دوسه روزه شکمم خیلی کار میکنه 

ممکنه باردار باشم فردا قراره تست بزنم؟؟؟؟؟؟ 😢😢

حقیقت کُلفته ..!!..نمیره تو مُخای تَنگ🤞🤞 خسته  از  هوای  زندگیَم ،، میروم  با  خودم قدم بزنم ،،  میروم  از  خودم  رها  بشوم  ،، میروم  با  خودم بِهَم بزنم 🖤 
ینی ممکنه منم باردار باشم 😢  پریودم کلا نامنظم و نمیشه اصلاااا روش حساب کرد  تقربیا میش ...

فکر کنم بارداری گلم

فکر کنم بارداری گلم

خداکنه 🌹😢

حقیقت کُلفته ..!!..نمیره تو مُخای تَنگ🤞🤞 خسته  از  هوای  زندگیَم ،، میروم  با  خودم قدم بزنم ،،  میروم  از  خودم  رها  بشوم  ،، میروم  با  خودم بِهَم بزنم 🖤 
بیبی بزن 

امشب حتما میگیرم عزیزم واسه فرا صب

قرار بود فردا شب دوباره اقدامو  شروع کنیم  اونم سفت و سخت 

امشب حتما میگیرم عزیزم واسه فرا صب  قرار بود فردا شب دوباره اقدامو  شروع کنیم  اونم ...

انشالله که خیره مثبت شدی خبر بده بهم

انشالله که خیره مثبت شدی خبر بده بهم

حتمااا عزیزم

انشالله شمام هرچه زودتر مامان بشید و فندوق کوچولوتون بیاد تو دلتون 😍💓