2777
2789

من انقد دیدم دیگه عادی شده واسم

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اصلا 

تازه خندم میگیره ،🤣🤣

اوست خدای ناممکن ها و تو بر ممکن گریه میکنی؟💚 السلام علیک یا ابا عبدالله 💚السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا💚یه روز وقتی معجزه خدا رو دیدم میام تاپیک میزنم منم به حاجتم رسیدم 😭🥺دلداده یک دلبر❤️

منم

همین دیروز داستان واقعی ترسناک تو تاپیک ها بود خوندم شب هر دو ساعت یکبار یا به کوچکترین صدا پامیشدم دوروبرمو نگا میکردم دوباره میخوابیدم

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        
مجردیام زیاد میدیدم ولی برای حفظ تعادل یه عاشقانه میدیدم یه ترسناک. اما تاثیرشو گذاشت و الان نمیتون ...

من اصلا تا یه مدت تو خونه روانم پریشونه تنهایی

یعنی بعدش اصلا اذیت نمیشید؟

اولا چرا ولی الان نه زیاد 

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸

آخرین بار همین دیشب دیدم😑تاثیریم نمیزاره روم

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨