2777
2789
عنوان

آب مروارید

382 بازدید | 5 پست

سلام وقت بخیر من مادر بزرگم یکی از چشماش اب مروارید داشت یک هفته پیش عمل کرد ولی میگه تار میبینم و اینکه میگه انگار یه چیزی توچشممه رفته پیشه دکترش گفت طبیعیه تا یک ما همینجوری تا کم کم خوب بشه آیا کسی میدونه این طبیعیه یا نه

👩‍❤️‍👨🤱

آره طبیعیه از دکتر پدرم پرسیدم. پدر منم همین حسها رو داره اون حس سوزن شدن چشمش بخاطر لنزییه که توی چشم میذارن. تار چشم هم بخاطر اینکه دیگه پیر شدن چشماشون مثل قبل نمیشه

گر نگهدار من آن است که سنگ را در بغل شیشه نگه میدارد
آره طبیعیه از دکتر پدرم پرسیدم. پدر منم همین حسها رو داره اون حس سوزن شدن چشمش بخاطر لنزییه که توی چ ...

ممنون خدا کنه همین بشه داستان نشه اخه بچه های دیگه مادربزرگم هیچکدوم جلو نیومدن مامانم مجبور شد خودش ببره واسه همین یچیزیش بشه بعد همه زبونشون شیش متره

👩‍❤️‍👨🤱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون خدا کنه همین بشه داستان نشه اخه بچه های دیگه مادربزرگم هیچکدوم جلو نیومدن مامانم مجبور شد خودش ...

سر این موضوع پدرم رو پیش پنج تا دکتر چشم دیگه بردیم همشون گفتن چیزی نیست

گر نگهدار من آن است که سنگ را در بغل شیشه نگه میدارد

همانطور که سگ خانگی شما بزرگ می‌شود، عضلات از دست می رود، مفاصل سفت می  شود و بینایی کم می شود. اما با بالا رفتن سن، بینایی یک نگرانی عمده در  بین سگ‌ها است. شاید شنیده باشید که انسان ها به آب مروارید مبتلا می شوند.  فارق از اندازه، نژاد سگ، آنها مستعد ابتلا به آب مروارید هستند. حتما  تعجب می‌کنید که اصطلاح «آب مروارید» دقیقاً به چه معناست و صاحبین سگ چقدر  می‌توانند مانع آن شوند؟ در این مطلب یک راهنمای کامل در مورد آب مروارید  در سگ ها و نحوه درمان آن وجود دارد.

هر چیزی که به بینایی سگ مربوط باشد ممکن است نشانه آب مروارید باشد. سگ‌هایی که تیرگی عدسی چشم شام کمتر از ۳۰ درصد باشد می توانند هیچ علامتی نداشته باشند. اما سگ‌هایی که بیش از ۶۰ درصد تیرگی عدسی چشم دارند، می توانند بینایی خود را از دست بدهند یا در اماکن‌ کم نور مشکل داشته باشند.

همانطور که در بالا ذکر شد، آب مروارید ارثی است. اما اگر مراقب توله سگ خود باشیدد. با این حال، همیشه بهتر است آن توسط دامپزشک معاینه شوند تا دلیل واقعی شرایط بینایی سگ مشخص شود. در ادامه چند علائم مختلف آب مروارید ذکر کرده ایم:

• وجود سفیدی یا لایه خاکستری در مردمک چشم
  • مالش و خاراندن مکرر چشم
  • چشمک زدن مکرر
  • مشکل دید در زمان نگاه کردن به دوردست
  • تحریک یا قرمزی در ناحیه چشم و اطراف آن (ممکن است به دلیل آلرژی نیز باشد)
  • ناراحتی یا تردید حضور در محیط جدید
  • عدم تمایل به بالا رفتن از پله ها
  • عدم شناخت درست دوستان یا افراد دیگر
  • قدم زدن نامطمئن
  • سایر علائم نابینایی و اختلالات بینایی

نیازی به نگرانی در مورد آب مروارید نیست زیرا کاملاً قابل درمان است. و درمان آن بسیار آسان است، و تنها راه درمان آب مروارید از طریق جراحی است. در صورت جراحی، لنز اصلی سگ با یک لنز مصنوعی جایگزین می شود.

در چند مورد نادر، دامپزشک ممکن است تشخیص دهد که امکان قرار دادن جایگزینی برای لنز وجود ندارد. این به این دلیل است که لنز آسیب دیده همچنان بیرون خواهد آمد. حتی ممکن است بینایی سگ بهتر شود، اما تاری همچنان ادامه داشته باشد. قبل از جراحی، چشم پزشک باید بررسی کند که آیا چشم های سگ برای عمل در وضعیت سالمی هستند یا خیر. دامپزشک شما یک معاینه فیزیکی کامل شامل آزمایش های چشمی و برخی آزمایش های ارزیابی چشم را انجام می دهد.

متن کامل این مقاله را در baran pet shop مطالعه کنید.