بیز ترک قزدارن اعصابی یوخدو ولی غیرتی چوخدو خیلیمیخواامتعشق خاصم اقاییم دنیامهدخترترک شادو مهربونم عاشق والیبال وباشگاهم،تولجبازی وغرور زبون زد فامیل واطرافیانم،غرورموبراکسایی ک دوسشون دارم میزارم زمین اما کسایی ک حس خوب بهشون ندارم خدای غرورم..لجبازم چون اعتقاددارم کاریوک انجام میدم نیاز ب گفتنش نیس با دلیل ومنطق حرف میزنم همتونم دوس دارمبرای خوشبختیم یه صلوات بفرستید
دختری که عاشق ماه شد🌙🫧 به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️🩹 هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸❤
بایه صلوات آمین بگو دوست عزیز .خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم💕💕💕