2789
عنوان

مادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 26 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بله اشتباه میکنی حالا یروز مادرت اومده خونت انتظار داری کار کنه برات؟ 

همیشه میاد همیشه هم اونجوری میکنه چه برسه به خونه خودش برم هم انتظار داره من همیشه کار کنم 

همیشه میاد همیشه هم اونجوری میکنه چه برسه به خونه خودش برم هم انتظار داره من همیشه کار کنم 

خب بیاد عزیزم مادرت هر روز زحمتت رو کشیده تا به این سن رسیدی حالا یه مدت هم شما غذا درست کن و خونش کار کن حالا که دلش میخواد 

یه کاری نکن بعدا پشیمون بشی روزی برسه که خدایی نکرده مادرت نباشه تو حسرت بخوری بگی کاش بود همه کاراشو میکردم الان استفاده کن از فرصت 

تو اگه عمرت اندازه ریگ های بیابون زیاد بشه بعد تمام طول عمرت هم 24 ساعته درخدمت مادرت باشی نمیتونی به اندازه یک روز که تو شکمش بودی رو جبران کنی ببین چقدر مادر به گردنت حق داره این حدیث از معصومین هست لطفا با مادرت مهربون باش بچه هات هم مثل خودت میشن 

خب بیاد عزیزم مادرت هر روز زحمتت رو کشیده تا به این سن رسیدی حالا یه مدت هم شما غذا درست کن و خونش ک ...

حق با شماست 

ولی مادرم از اول اینجوری بود از 12 سالگی منو مجبور کرد آشپزی یاد بگیرم مهمون میومد با وجود اینکه 12 سالم بود مجبورم می‌کرد با کتک من آشپزی کنم غذاهامم تا حدودی بد میشد یه کتک دیگه ام داشتم از اولش منو مجبور می‌کرد کار کنم برای همون زده شدم دیگه 

حق با شماست  ولی مادرم از اول اینجوری بود از 12 سالگی منو مجبور کرد آشپزی یاد بگیرم مهمون میوم ...

خب این کار مادرتون هم اشتباه بوده و حق داری شما زده بشی ولی برای رضای خدا تحمل کن و خوبی کن خدا بهت بچه های خوب میده در عوضش 

دیگه اعصابم خراب شد اومدم دیدم دقیق همه چی سر جای خودش مونده انتظار داشتم حداقل یه استکان رو برداره ...

عزیزم حق داری تو خونت احساس راحتی میکنه یانه شاید راحت نیست وخودشو مهمون فرض میکنه

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه.....