2789
عنوان

مادرم

195 بازدید | 26 پست

دوستان بیاین بگین من اشتباه میکنم مادرم اومد خونمون چای گذاشتم دیگه من رفتم برای مادرم دارو بگیرم اومدم دیگه دیرم رسیدم و نباید شوهرم میدونست که من تنهای رفتم بیرون اومدم دیگه ساعت 1ونیم اینا بگو اینم بگم مادرم مریضه ولی نا در حدی که بشینه تکون نخوره 

دیدم استکان ها همونجا هست که هست یه پیش دستی. رو هم برنداشته بزار لا اقل تو ظروف شویی گفتم مامان یکم گوشت میزاشتی می‌پخت آخه من دیدی دیگه دیر رسیدم الان شوهرم میاد همیشه تو خونه خودشم اینجوری میکنه من برم اینه عروسا میشینه من بیچاره از صب تا شب دیگه کار میکنم بگمم هم میگه دوس دارم تو غذا بپزی 

دیگه خسته شدم به خدا 

من اشتباه میکنم آیا.... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وااا حالا مهمون شماست ها... 

مراحل روشنفکری در ایران😎:۱_مخالفت با دین و مذهب ۲_بیان تک جملاتی از نیچه وصادق هدایت و فروغ فرخزاد و...،۳_نگهداری سگ و گربه و آن را بیشتر از فرزند نداشته دوست داشتن🙈۴_مخالفت با چيزي که بقیه موافقند و موافقت با چيزي که بقیه مخالفند.۵_رسیدن به نهایت خودخواهی با این الگو که هرچیزی که سبب ناراحتی توست از زندگی حذفش کن به جای اینکه راه حل را دریابی....مراحل روشنفکری واقعی😶:1_احترام به تمامی مذاهب و ادیان😋 2_کسب اطلاعات و ارائه مطلب از منبع درست نه از ذهن خود، 🙃3_ ادب ادب ادب😌4_شخصیت بسیار والا 5_مطالعه کتاب و مقاله...این امضا برای تفکر است، لطفا مهربان باشیم🥰
بله اشتباه میکنی حالا یروز مادرت اومده خونت انتظار داری کار کنه برات؟ 

والا

مراحل روشنفکری در ایران😎:۱_مخالفت با دین و مذهب ۲_بیان تک جملاتی از نیچه وصادق هدایت و فروغ فرخزاد و...،۳_نگهداری سگ و گربه و آن را بیشتر از فرزند نداشته دوست داشتن🙈۴_مخالفت با چيزي که بقیه موافقند و موافقت با چيزي که بقیه مخالفند.۵_رسیدن به نهایت خودخواهی با این الگو که هرچیزی که سبب ناراحتی توست از زندگی حذفش کن به جای اینکه راه حل را دریابی....مراحل روشنفکری واقعی😶:1_احترام به تمامی مذاهب و ادیان😋 2_کسب اطلاعات و ارائه مطلب از منبع درست نه از ذهن خود، 🙃3_ ادب ادب ادب😌4_شخصیت بسیار والا 5_مطالعه کتاب و مقاله...این امضا برای تفکر است، لطفا مهربان باشیم🥰

چطور دلت اومد با مادرت اینطور صحبت کنی

بگی یه چیز می پختی شوهرم داره میاد😕

کارد بخوره تو اون شکم که واسش با مامانم اینجوری حرف بزنم

من بودم معذرت خواهی میکردم کارم طول کشیده و نتونستم واست غذا درست کنم شما اینجا بودی

مشاوره حقوقی هستم.... خوشحال میشم اگه بتونم کمکتون کنم.... به خصوص امور خانواده

اتفاقا مادر خدا بیامرز منم همین جوری بود نه خونه خودش نه جایی کار نمی کرد همش دخترا اینم شانس مایه دیگه ولی کاش بود بازم کارشو میکردم بازم مثل همیشه زنگ میزد یکم کار دارم بیا خونمون از وقتی فوت شده دلم گرفته 

اتفاقا مادر خدا بیامرز منم همین جوری بود نه خونه خودش نه جایی کار نمی کرد همش دخترا اینم شانس مایه د ...

خدارحمتش کنه🙏🌺تا وقتی هستن باید قدرشونو دونست😞

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه.....