2777
2789
عنوان

چاقی

82 بازدید | 12 پست

🤷🏼‍♀️نامزدم خیلی رو پر شدنم تاکید داره میخاد قبل اینک عقد کنیم پرشم دو هفتس قرص مخمر ابجو  و ویتامین ای میخورم بنظرتون تاثیر میزاره؟

اگ چیز دیگ ای واس چاقی میدونین ک تاثیر داره لطفا معرفی کنید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مهم نی وزن بگیرم🤷🏼‍♀️خسته شدم انقد میگ

ببین اگه اصولی بخوای چاق بشی یه تاپیک دارم صفه ی ۶و۷و۸ اش رو بخون

اگه هم یهویی میخوای چاق بشی بازم تاپیکم رو بخون ولی خیلی بخور .یه جاییش میگم زیاد نخورید چربی نشه تو گوش نکن بخور😂

اگه شکم نمیاری یا برا نامزدت مهم نیس  برنج و نون زیاد بخور سیب زمینی شیره انگور

از شکم خوشش نمیاد ولی هی میگ ینی ازدواج کنیم چاق میشی😐فرق میکنی عصن میره رو مخم

ببین برنامه ای من گذاشتم هر ماه یک کیلوعع

تو یک هفته یک کیلو اجرا کن

ببین ولی اگه زشت چاق بشی هم بعدا دردسر میشه

اگه میخوای چاق بشی روغن بدن بزن پوست ترک ترکی نشه

عزیزم ببخشید رک میگما بگو اگه منو میخوای باید همینجوری که هستم قبول داشته باشی, شاید من ازونا باشم که بعد ازد هم چاق نشدم میخوای چیکار کنی?

چون همسر من خیلی ایرادگیره از وقتی ازد کردیم یه روز میگه شکمتو صاف کن یروز میگه رونت چاقه یروز میگه ساق پات لاغره یروز انگشتای پات فلانه یروز فلان بهمان واقعا خیلی عذاب آوره😔😔😔 افسردگی گرفتم اعتماد بنفسم اومده پایین با اینکه واقعا خوشگلم همه ازم تعریف میکنن ولی چه فایده اونی که باید خوشگل ببینتم نمیبینه😢😢😢

تو اشتباه منو نکن همون اول جلوش وایسا حرفتو بگو وگرنه مث من هر روز باید یه ایراد بشنوی

خدایا شکرت واسه همه داشته ها و نداشته ها 
عزیزم ببخشید رک میگما بگو اگه منو میخوای باید همینجوری که هستم قبول داشته باشی, شاید من ازونا باشم ک ...

مال من از قیافم تریف میکنع ولی خیلی حساسه رو همچی حتا کوچیک ترین چیز بضی وقتام کلافه میشم واقن ولی چیزی ب رو نمیارم حرفیم بزنم بهش برمیخوره کاریم نکنم میگ حرفم مهم نیس ک کاریو انجام نمیدی قدمی برنمیداری

مال من از قیافم تریف میکنع ولی خیلی حساسه رو همچی حتا کوچیک ترین چیز بضی وقتام کلافه میشم واقن ولی چ ...

دقیقامال منم همینطوره خیلی ریزبین و حساسه نه تنها به ظاهرم به رفتار و حرکت هام به همه چییییی😥😥😥

خدایا شکرت واسه همه داشته ها و نداشته ها