ی خونه بی سر و صدا پر درخت و گل کناره عشقم بدون بچه با ارامش
مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
پیریم دوست دارم یه خونه داشته باشم پر اتاق و یه حوضم وسطش یه عالمهه نوه داشته باشم بیان پیشم یا اینکه خارج از ایران باشم و ادم خیلی معروفی شده باشم از اونا که هیچ وقت پیر نمیشن 😂
تویه حیاط بزرگ ومن باعصا به دست بنشینم روی یه صندلی نوهام دورم نشسته باشن بهم بگن عزیز جون منم قربون صداشون برم اونا رو دور خودم جمع کنم قصه بگم از جوونیام😂😂😂