2777
2789
عنوان

فانتزی(پیری)😁

135 بازدید | 25 پست

خوب بیاید یه فانتزی انجام بدین که یه جور ارزوتون هم هست 

دوست دارید زمان پیری مثلا ۶۰ ۷۰ سالگیتون کجا زندگی کنید چه جوری باشه زندگیتون و.........

کلا همین الان که اینو خوندید چه تصویری اومد تو ذهنتون همونو بگید😁

همیشه یه جوری زندگی کن که اگه رفتی جلو اینه روت بشه به چشمای خودت نگا کنی🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی خونه بی سر و صدا پر درخت و گل کناره عشقم بدون بچه با ارامش 

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
دلم میگیره فک میکنم

چرا؟

مثلا من میخوام برای پیریم برم یه کلبه و شمال بگیرم و شالیزارو اینا خیلی دوست دارم😍

بزنم پس کله عخشم دندون مصنوعیش بیوفته بیرون😂😂

😂😂😂😂😂

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
تو روستا تو یه خونه چوبی سقف شیب دار  گه حیاطش پراز گل و گیاه باشه یه استخر کوچولو

ای گفتی😍

تویه حیاط بزرگ ومن باعصا به دست بنشینم روی یه صندلی نوهام  دورم نشسته باشن بهم بگن عزیز جون منم قربون صداشون برم اونا رو دور خودم جمع کنم قصه بگم از جوونیام😂😂😂

درخواست دوستی قبول نمیکنم به هیچ عنوان🌹 
پیریم دوست دارم یه خونه داشته باشم پر اتاق و یه حوضم وسطش یه عالمهه نوه داشته باشم بیان پیشم ‌‌یا ای ...

👌🏼😂