2777
2789

تحریم_نی_نی_سایت# نی نی سایت رو پاسخگو کنیم

در نظرسنجی تحریم نی نی سایت به خاطر لایک های بی مورد شرکت کنید

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=5975882&slug=لایک-های-یک-بدبخت-و-تحریم-نی-نی-سایت

Future assistant professor

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مزخرفففففففففففففف 

زنگ نزنی بهشوناااااا 

دروغ گو و کلاه بردارن 

۱ و نیم پول منو خورد تهشم گفت باید ۱ تو من دیگه بدی 

💜 اِرحَم تُرحَم{ رحم کن،تا به تو رحم شود }💜❤ دانشجوی روانشناسی دانشگاه علامه طباطبایی❤💛مربی بدنسازی💛💚با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم💚
چرا از سایتش خرید نکردی؟ حتما سرت کلاه گزاشته مشاورش

تبلیغ تلوزیون عدد فرستادم 

اینطوری کردن

💜 اِرحَم تُرحَم{ رحم کن،تا به تو رحم شود }💜❤ دانشجوی روانشناسی دانشگاه علامه طباطبایی❤💛مربی بدنسازی💛💚با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم💚
شما از ۲۰ ازمونشم استفاده کردید؟ بنطرتون با کنکور تطابق داشت تدریسشون؟ 💚

ازه کاملا تطابق داره

نه عزیزم

/دانشجوی دندانپزشکی و مشاور کنکور/ برای مشاوره بهم پیام بدید✉️

عزیزم هایمن و بکارت فرق دارن

بکارت در ایران یعنی یه پرده ای که ممکنه بسته باشه که بعد از باز شدنش میشه رابطه رو تشخیص داد

در حالی که به هیچ وجه نمیشه داشتن رابطه رو تشخیص داد

هایمن یه عضویه از بدن مثل همه عضو های دیگه

و برای همه یکسان نیست و چون شکلش ممکنه فرق کنه به این معنی نیست که چون مال کسی با کس دیگه ای فرق داره رابطه داشته یا نداشته

و اطلاح بکارت وجود داره ولی بسته به اون پرده ای که شما فکر میکنی نیس

چون حتی این اصطلاح برای مردا هم وجود داره و با اولین رابطه شما ویرجین یا باکره نمیمونی

و این باری هردو جنس یکسانه

حتی51 درصد خانوما تو این رابطه خون ندارند

حتی تشخیص بکارت به هیچ مامایی اموزش داده نمیشه چون اصلا نمیشه تشخیص داد

ولی با هیم تشخیص الکی و همین تابوی الکی و هیمن گواهیی الکلی که متاسفانه مهمه برای مردامون میلیون ها پول درمیارن

واقعا نسل جدید باید اطلاعات داشته باشن مخصوصا شما که اینده سازید

اگه باز هم قانع نشدید تو خصوصی پی ام بدید منبع بدم بهتون

(اینو نوشته بودم ولی بسته شد حیفم اومد گفتم بخونید شاید این تابو برات شکسته شد)

Feminist�🌻
عزیزم هایمن و بکارت فرق دارن بکارت در ایران یعنی یه پرده ای که ممکنه بسته باشه که بعد از باز شدن ...

بله هایمن انواع مختلفی داره و بسته به نوعش ممکنه اصلا خونریزی نداشته باشه 

این حرفتون غلطه که با معاینه قابل مشاهده نیست چرا که تمامی متخصصان زنان چه ایرانی چه امریکایی با معاینه می تونن تشخیص بدن اون فرد رابطه جنسی داشته یا نه تو حتی توی امریکا هم زندگی کنی می تونی بری پیش متخصص زنان تا هایمنتو معاینه کنه که هایمن داری یا نداری! که با دخول پاره می شه 

عزیزم هایمن و بکارت فرق دارن بکارت در ایران یعنی یه پرده ای که ممکنه بسته باشه که بعد از باز شدن ...

در این که این یک تابو هست من قبول دارم اینو وباید شکسته بشه با اهمیت ندادن به داشتن یا نداشتن هایمن دختران نه اینکه بیای اطلاعات غلط بدی چرا که هنوز خیلیا توی ایران اینکه زنشون ویریجین باشه اهمیت داره و خیلیا نداره