2777
2789
عنوان

افسردگی عجیب

185 بازدید | 11 پست

دوستان خواستم راهنمایی ام کنید . فوریت داره. زن داداشم حدود 10 سال افسردگی داشته سالها قبل با مرگ پدر مادرش شدیدترم شد هرچی داداشم التماس برید دکتر روانپزشک قبول نمیکرد فقط پرخاشگری و گریه حتی با کل خانواده خودشم بیخود و بی جهت قهر کرد . خلاصه پیش یه رواننشناس رفت گفت هرچی میدونی از دوران کودکیت بنویس . چند دفتر نوشته برادرم رفته دفتراشو دید تو یکی از دفتراش شروع کرده بود جملات عاشقانه نوشتن به خواستگار قدیمی که داشته . برادرم وقتی دیدشون دیونه شد خانمش هی میگفت بخدا اینها چرت و پرتهای ذهنی ام بوده . دوستان عاشق عاشق برادرمه مطمعن هستیم کوچکترین موردم تو گذشتش نبوده بسیار دختر پاک همسایمون بودن . اصلا به اون خواستگار محلی نزاشته بود جواب ردم داد .خودش الان میگه خجالت میکشم تو روتون نمی دونم اینها رو بر چه اساس نوشتم ___داعم میگه صدا تو گوشم میشنوم کسی گاهی بام حرف میزنه . میره تو حمام لباس بشوره با خودش حرف میزنه زیر لب آروم فحش میده به همه. الان بردیمش روانپزشک دارو گرفته بهتر شده ___________لطفا مورد اینجور تو اطرافیاتون یا جایی دید برامون مثال بزنید داشتیم زنانی که اینجور توهم داشته باشن لطفا توهمات عاشقانه ای اگرم داشتن بگید -------بخدا برادرم جملات و که دیده داره دیونه میشه حالا برادرم دچار شک شده میگیم بابا بیمار بوده میگه اون جملات چی بوده پس. خانمش التماس میکنه گریه میکنه اذیتم نکن بخدا من یادم نمیاد تو دفتر چی حتی نوشتم . زندگیشون بدجور ریخته بهم . عشقشون زبانزد خاص وعام بوده یک دفعه اینجور شده  .    به کمک همتون نیاز دارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برادرتون اشتباه کردن  مطالب اون دفتر رو  جدی گرفتن 

همسرشون به لحاظ روحی   شرایط نرمالی ندارن و باید بهشون کمک شه  بهتر شن  نه اینکه  بهشون  این مدلی  فشار مضاعف  بیاد 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

برادرت بی جنبه بوده و بسیار فضول. چرا حرفهایی که برای روانشناس نوشته شده رو به خودش اجازه داده بره بخونه؟ وقتی جنبه تحمل اون حرفها رو نداشته. و بدتر از همه به شماها بگه و آبروی زنش بره. شما اینطور که میگین زن داداشتون بیمار هستن چرا حرفهای یه فرد بیمار باید یه فردی که سالم هست رو به هم بریزه و مسخره تر از همه شکاکش کنه؟

مگر اینکه برادرتون هم بیمار باشن.

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.

یعنی  شما میگید اونقدر از حال طبیعی خارج شده متوجه نبوده چی نوشته  . نمونه مشابه این دیدن  لطفا برام تعریف کنید. من و شوهرم میخایم مثالهایی برا داداشمون بیاریم کمی دلش آروم بشه . داداشم رفته روانشناس ولی هنوز باورش نیست شوکه شده هی میگه فکر نکنم کسی اینجور شده باشه .