2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالتو خریدارم خریدارم خریدارم  تروووووخدا سرنمازهات هرروز منو دعا کن مادر بشم اسمم زهرا هست 🌹 ...

وای عزیزم شمارو یادمه همیشه تو تاپیکات میگفتم مشکل داریم و حالم خیلی بده اصلا باورم نمیشه دوساله اقدامم. میترسم بی بی چک اشتباه کرده باشه حتما دعات میکنم عزیزم

حالتو خریدارم خریدارم خریدارم  تروووووخدا سرنمازهات هرروز منو دعا کن مادر بشم اسمم زهرا هست 🌹 ...

عزیزم‌ سعی کن روز تخمک‌گذاریت اقدام‌کنی یکیم‌ خیلی خیلی مهمه هر شب یه قاشق مرباخوری معجون دوسین درست کن بخور یه قاشق صبح یه قاشق شب خوابیدنی از روز اول پریود تا ۱۴سیلکت خیلی موثره امتحان کن خواهر رازیانه بخور خرما و‌نبات هم همینطور 

حدودا یادمه  عزیزم مشکلتون چی بود که ۲سال شد؟اینماه چیکار کردی که موثر بود؟

خودم تنبلی و تیروئید داشتم شوهرمم خیلی خیلی اسپرمش کم بود دیگه من دارو خوردم شوهرمم دکتر رفت براش دارو نوشت قرار شد اگه داروهاش جواب نداد آی وی اف کنیم

ازمایش اسپرم همسرت فاکتورهاش رو نمیدونی؟خودت وهمسرت چه دارویی خوردید؟

والا تعداد اسپرماش فقط ۶ میلیون بود که دکتر میگفت خیلی خیلی کمه براش قرص لتروزل و ال کارنیتین نوشت با ویتامین دی گفت ۲ ماه بخوره و بره آزمایش دوباره ببینه تغییر کرده یا نه.  حرکتش  هم ۵۰ درصد بود. منم متفورمین و لتروزول و فولیک اسید و برموکریپتین و مدروکسی خوردم.