2777
2789
عنوان

توقع لعنتی

81 بازدید | 17 پست

بچه ها بعضی وقت ها فکر میکنم عقده ایی شدم خیلی بدم میاد از خودم من شاغلم شوهرم درامدش کمه خدایی ماه پیش یک تومن بیشتر نیاورد من خیلی تو خونه خرج کردم کرایه خونه دادم الان شب عید حرص میخورم امروز تو واتساپ پیام دادم بهش این روزها رو یادت باشه شوهرهای مردم خرج زنشونو میدن گوشی مسیخرت طلا میخرن خیلی حرص میخورم منتظرم بزنم زیر گریه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یا از مادرشوهر لعنتیم حرصم میگیره هیچ کاری برام نکرده هیچ کار دلم میگیره انقدر خرج دخترش میکنه بخدا نمیگم واسه منم مثله دخترش خرج کنه اما میگم لعنتی یک هزارم اون کارها رو هم واسه من کن چی میشه یک ظرفی یک لباسی چیزی بگیره

خب اشتباه میکنی . اگه داره تلاش میکنه کمکش کن نه زخم بزن اگه تلاش نمیکنه راهنماییش کن . اگه تلاش میکنه و بی فایدس مشورت کنید و کارشو عوض کنه.بازخم زبون و تیکه و کنایه و مقایسه به هیچی نمیرسید

عزیزم موقعی که باهاش ازدواج کردی شرایطش با الانش فرق میکرد؟

قرار نبود اینجوری بشه کارش ازاد بود الان 6 سال از اون روزها گذشته اولشم خیلی خوب نبود اینجوری هم به من نگفته بود

قرار نبود اینجوری بشه کارش ازاد بود الان 6 سال از اون روزها گذشته اولشم خیلی خوب نبود اینجوری هم به ...

خب ت شرایطش دیدی و قبولش کردی 

الان حرص بخوری چیزی تغییر میکنه؟

از زندگیت اذت ببر بخند برای خودت خرج کن برات این چیزا مهم نباشن 

ما شدنمون زیبا ترین جمع بستن دنیاست ❤🫀 
والا این مدلی نبود من اینجوری انتخاب نکردم توضیح دادم 

باو اگر تو خودت شاغل نبودی یه چیزی الان اون شریک زندگیته بهش کمک کن 

مردا غرورشون خورد میشه وقتی مقایسه میشن یا توقع همسرشون نمیتونن براورده کنن

ما شدنمون زیبا ترین جمع بستن دنیاست ❤🫀