2777
2789
عنوان

چقد بدبختم من😑😑😑😑

1691 بازدید | 94 پست

حس می کردم مشکل دندونامو فقط این دکتر حل می کنه از مدتها پیش شمارشو یه نفر بهم داده بود . راهش خیلی خیلی دور بود و جز مناطق مرفه شهرمون از پارسال تا حالا می خواستم برم و نمیشد. امروز پاشدم صبح زود پسرم بردم پیش مامانم سوار سه اتوبوس شدم رفتم اون محدوده. دیدم آدرسی که بهم داده ساختموناش همه مسکونی هستند و اصلا نامی از دکتر نبرده😔😭😭😭😭😭😭😭😭😭میدونم تو یکی از همین واحداس . جرئت نمی کنم آدرس دقیق تر بگم میترسم بیاد تو کوچه درو برام باز کنه😢😢😢😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قسمت اخر حرفت یعنی چی ؟درک نکردم که بخوام تز بدم😅

چطوری قشنگم . ملوسم نازم 

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 
ساعت ۷ونیم تا حالا تو اتوبوس و دربه دری تا اومدم حالا هم که اومدم میبینم هیچ مطبی نیست 😨😪😢😭

خب تنها نمیرفتی..با خواهری دوستی کسی میرفتی

السلام علیک یا بقیه الله عجل الله تعالی و فرجه                   ....به جمع👈مشق انتظار👉بپیوندید
اگه نداشت چی؟اگه دکتره تنها تو یه واحد منزل بود چی😭😭😭😭😭

🤕🤕🤕🤕🤕با همسرت می‌رفتی  از مغازه دار بپرس 

فوقش تنها بود خواست کاری کنه 

بزن با لگد اونجاش 🤕😢

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم ....