2777
2789
یه نمونه مثال بزن مرد خوش اخلاق باشه اهل کارو زندگی باشه مسئولیت پذیر بوده باشه الویتش زن وزندگیش بو ...

والا ما ندیدیم تا الان 

اصلا اولین بار خیانت زن هارو تو سایت دیدم اونم چون شوهرش نیروی دریایی بود باهاشم رابطه خوبی نداشت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی حالا اگ تو طرزفکرت اینه کسی که بهش خیانت شده حق خیانت کردن داره ک بحثش جداس

فلسفه من اینه جواب سلام علیکه...

اگه این طرز فکر جاافتاده بود الان کمتر شاهد خیانت مردا بودیم حداقل چون به هرحال ترس اینو داشتن طرفشونم خیانت کنه....از قدیم گفتن نکوب دری رو با انگشت که نکوبن درتو با مشت یه همچین چیزی...

http://goftino.com/c/cK0TvH دوست داشتی بیا گفتگو 
دوست خیانت کرده؟

بله ۴ سال خیانت کرد

باشوهرش مشکل داشتن تاپای طلاق رفتن دوستم گفت طلاق نمیخوام میمونم اماهرزگیشوکردمرده دوطبقه خونه ب نامش کرد 

خونه ای ک توش میشستن ۳۰۰متر بود

شوهرش بچه هاش ک مدرسه سرکاربودن میاوردش خونش پسررو

باماشینی ک شوهرش خریده بود براش میرفت پیش پسره

شوهرشم میلیاردره 

ولی خداروشکر مرده فهمید

فلسفه من اینه جواب سلام علیکه... اگه این طرز فکر جاافتاده بود الان کمتر شاهد خیانت مردا بودیم حداقل ...

اتفاقا جاافتاده ک طلاق نمیگیرن اماهمه زن و مردای متاهل دوس پسر دوس دختر دارن

خدا طلاق و براهمین گذاشته

تااسم کسی ب شناسنامته اگ هرزه ترینم باشه تووظیفه داری پایه عهدت بمونی

خب خوبه خودت میگی مشکل داشت  مگرنه خیانت نمیکرد

خب میخواستن جداشن  دختره شوهرشو بخشید برگشت

حالابخشید برگشت چرا خیانت میکرد؟

خداهم همچین رسواش کرد چون مرده خیلی بهش میرسید الان ب گ..وه خوردن افتاده مرده انداختش رفتش

بله ۴ سال خیانت کرد باشوهرش مشکل داشتن تاپای طلاق رفتن دوستم گفت طلاق نمیخوام میمونم اماهرزگیشوکردم ...

ببین تو کلا وقتی راجب هم جنس خودت اونم دوستی که اینقدر باهاش صمینی بودی که از حیک وپوک زندگیش باخبری اینطوری صحبت میکنی تازه راست ودروغشم معلوم نی چون یه طرفه به قاضی رفتن کار اسونی...دیگه انتظاری نیست درک کنی موضوع رو ....دوحالت داره یا مردش برات امده گفته که احتمالا ۸۰ درصد اراجیف بافته خواسته خودشو پیغمبر نشون بده وخانومش وبدکاره ...یااینکه خودت مردی توهمات برداشتت از یه رابطه که بازم احتمال بهم خوردن وجدایش دوتاتون بودین اینارو میگی.

ببین تو کلا وقتی راجب هم جنس خودت اونم دوستی که اینقدر باهاش صمینی بودی که از حیک وپوک زندگیش باخبری ...

عزیزم من وقتی تومذیرایی نشستم بادوس پسرش توخونه شوهرش رفتع تواتاق سک س کنه مطمئن نیستم بنظرت؟شوهرش وقتی مسافرت بود ب من میگفت برم خونشون تنهانباشه دختر دوسته مامانمه

بنظرمن هرکی ازین جنس زن دفاع کنه عین همونه

من هیچوقت دفاع نمیکنم من ننگم میشه هم جنس کسی باشم ک بچشو میخوابونه تویک اتاق میره تواتاق دیگ ....

اتفاقا جاافتاده ک طلاق نمیگیرن اماهمه زن و مردای متاهل دوس پسر دوس دختر دارن خدا طلاق و براهمین گذا ...

😂😂😂اونوقت مرد وظیفه نداره 

اگه زنی که خوش بحال شوهرت یا شوهر ایندت اگرم مردی که بااین طرز فکر دیدگاه شک نکن کوچیکترین خطایی کنی واکنش بزرگترشو میبینی