اناهیتا36 مدیر عضویت: 1399/10/26 تعداد پست: 460 عنوان مهریه | مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 144 پست به نظرتان مهریه حق زنی هست که خیانت میکنه کاری به قانون ندارم 1399/12/06 | 08:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیلو۶۵۷۶ عضویت: 1398/11/26 تعداد پست: 12393 خب مهریه رو ازاول میگرفت بعدم طلاق میگرفت اینکه طلاق نگرفته خیانت کرده مونده ینی هیچ فرقی باشوهرش ن ... کلا چ پاک باشه مرد چ نباشه مهریه عندالمطالبه محسوب میشه حق هرزنیه حتی خوش وخرم باهم زندگی کنن زن میتونه مهریه رو طلب کنه http://goftino.com/c/cK0TvH دوست داشتی بیا گفتگو
dokhmalasaby عضویت: 1399/07/18 تعداد پست: 1905 سنگ سار برای مردم هست خشگلم مرد تامچ توخاک میشه زن تاشونه بنطرم والا ما تا الان تو مردا ندیدیم مث اینکه شما با تجربه این
dokhtar_iran_zamin عضویت: 1399/11/25 تعداد پست: 2082 وقتی شوهره بدی کنه طلاقم نده زن چیکارمیتونه بکنه؟ بازم زن حق نداره بره خیانت جنسی کنههیچ توجیه برا خیانت نیستتتت هیچیااهرکی توجیه میاره جنسش خرابه بنظرم میخواد گندکاریشوماست مالی کنه
dokhtar_iran_zamin عضویت: 1399/11/25 تعداد پست: 2082 والا ما تا الان تو مردا ندیدیم مث اینکه شما با تجربه این شما برو فیلماشو ببین مطالب رو بخونن تجربه ندارم ولی به عنوان مسلمان از اینچیزاخبردارم الکی طرف زن خیانت کار رونمیگیرم
dokhtar_iran_zamin عضویت: 1399/11/25 تعداد پست: 2082 کلا چ پاک باشه مرد چ نباشه مهریه عندالمطالبه محسوب میشه حق هرزنیه حتی خوش وخرم باهم زندگی کنن زن میت ... خوش خرم فرق داره گلم تابره بغل یکی دیگ بخوابه مهریه ام بخواد
susaaaaaan عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 13444 خیانت در کل خوب نیس چه از طرف مرد باشه چه زن خب اگه از هم راضی نیستین جدا شین خیانت نکنین گرخانه همین است همه خانه خرابیم
آناهیتا۰۰۷۰۰ عضویت: 1397/07/05 تعداد پست: 6575 دیگ اگ شاهد ببینه سنگ سارمیشه اگرم خیانت کنه شوهرش نتونه ثابت کنه مثل دوست من ک سنگسار نمیشه سنگ سار واسه زنا هست و هر خیانتی لزوما زنا نیستواسه سنگ سارم باید ۴مرد عاقل یا ۳مرد و دو زن اون زن رو حین زنا دیده باشن که چنین چیزی عملا ممکن نیست هیچکسم نمیاد بگه من رابطه نامشروع داشتمواسه همین سنگسار کلا منتفیه لطفا لایک نکنید مچکرم😊
آناهیتا۰۰۷۰۰ عضویت: 1397/07/05 تعداد پست: 6575 خوب چرا مرد خیانت میکنه حکم سنگسار نداره؟ پس همنطوریکه گفتین ذات اوتیکه خیانتو باخیانت جواب میده یک ... برای اینکه مرد خیلی وقیحانه میتونه بگه صیغه خوندم لطفا لایک نکنید مچکرم😊
dokhtar_iran_zamin عضویت: 1399/11/25 تعداد پست: 2082 سنگ سار واسه زنا هست و هر خیانتی لزوما زنا نیست واسه سنگ سارم باید ۴مرد عاقل یا ۳مرد و دو زن اون زن ... من کلا مثال زدم ک حق ی زنی ک خیانت میکنه چیه اگ ثابت بشهحالایکم ک ثابت نشد وجدانیشو بخوای درنظر بگیری حیف تف توصورتشه چ برسه ب مهریه
نیلو۶۵۷۶ عضویت: 1398/11/26 تعداد پست: 12393 خوش خرم فرق داره گلم تابره بغل یکی دیگ بخوابه مهریه ام بخواد یه نمونه مثال بزن مرد خوش اخلاق باشه اهل کارو زندگی باشه مسئولیت پذیر بوده باشه الویتش زن وزندگیش بوده باشه تو هر شرایطی محبت وقدر شناس بوده زنش رفته خیانت کرده اگه بود حق باشماست؟؟؟؟ http://goftino.com/c/cK0TvH دوست داشتی بیا گفتگو
ملوچک_نازار عضویت: 1398/09/12 تعداد پست: 34021 مهریه که بحث مالیه کسی که خیانت می کنه حقش اینه که تنهاش بزاری با شریک خیانتش اونجوری که خوشبحالش میشه
dokhtar_iran_zamin عضویت: 1399/11/25 تعداد پست: 2082 یه نمونه مثال بزن مرد خوش اخلاق باشه اهل کارو زندگی باشه مسئولیت پذیر بوده باشه الویتش زن وزندگیش بو ... بله دوست خودم الانم شوهرش فهمیده بخاطر بچه هاش نگهش داشته خودشم رفته ی خونه دیگ گرفته
خوشانس عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 12708 یه نمونه مثال بزن مرد خوش اخلاق باشه اهل کارو زندگی باشه مسئولیت پذیر بوده باشه الویتش زن وزندگیش بو ... آفرین حرف منم همینه عشق فقط بچه هام. من خمارم ساقیا. پیمانه میخواهد دلم. استکان پرکن می جانانه میخواد دلم😔 🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂 سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق 🥂سلامتی خودم🥂
نیلو۶۵۷۶ عضویت: 1398/11/26 تعداد پست: 12393 برای اینکه مرد خیلی وقیحانه میتونه بگه صیغه خوندم اره اینجاها دم از دین وقانون میزنن اما جواب های هوی تو هر شرابطی http://goftino.com/c/cK0TvH دوست داشتی بیا گفتگو
dokhtar_iran_zamin عضویت: 1399/11/25 تعداد پست: 2082 یه نمونه مثال بزن مرد خوش اخلاق باشه اهل کارو زندگی باشه مسئولیت پذیر بوده باشه الویتش زن وزندگیش بو ... ولی حالا اگ تو طرزفکرت اینه کسی که بهش خیانت شده حق خیانت کردن داره ک بحثش جداس