2777
2789
خب مهریه رو ازاول میگرفت بعدم طلاق میگرفت اینکه طلاق نگرفته خیانت کرده مونده ینی هیچ فرقی باشوهرش ن ...

کلا چ پاک باشه مرد چ نباشه مهریه عندالمطالبه محسوب میشه حق هرزنیه حتی خوش وخرم باهم زندگی کنن زن میتونه مهریه رو طلب کنه

http://goftino.com/c/cK0TvH دوست داشتی بیا گفتگو 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دیگ اگ شاهد ببینه سنگ سارمیشه اگرم خیانت کنه شوهرش نتونه ثابت کنه مثل دوست من ک سنگ‌سار نمیشه

سنگ سار واسه زنا هست و هر خیانتی لزوما زنا نیست

واسه سنگ سارم باید ۴مرد عاقل یا ۳مرد و دو زن اون زن رو حین زنا دیده باشن که چنین چیزی عملا ممکن نیست هیچکسم نمیاد بگه من رابطه نامشروع داشتم

واسه همین سنگسار کلا منتفیه

لطفا لایک نکنید مچکرم😊
سنگ سار واسه زنا هست و هر خیانتی لزوما زنا نیست واسه سنگ سارم باید ۴مرد عاقل یا ۳مرد و دو زن اون زن ...

من کلا مثال زدم ک حق ی زنی ک خیانت میکنه چیه اگ ثابت بشه

حالایکم ک ثابت نشد وجدانیشو بخوای درنظر بگیری حیف تف توصورتشه چ برسه ب مهریه

خوش خرم فرق داره گلم تابره بغل یکی دیگ بخوابه مهریه ام بخواد 

یه نمونه مثال بزن مرد خوش اخلاق باشه اهل کارو زندگی باشه مسئولیت پذیر بوده باشه الویتش زن وزندگیش بوده باشه تو هر شرایطی محبت وقدر شناس بوده زنش رفته خیانت کرده اگه بود حق باشماست؟؟؟؟

http://goftino.com/c/cK0TvH دوست داشتی بیا گفتگو 
یه نمونه مثال بزن مرد خوش اخلاق باشه اهل کارو زندگی باشه مسئولیت پذیر بوده باشه الویتش زن وزندگیش بو ...

بله دوست خودم الانم شوهرش فهمیده بخاطر بچه هاش نگهش داشته خودشم رفته ی خونه دیگ گرفته

یه نمونه مثال بزن مرد خوش اخلاق باشه اهل کارو زندگی باشه مسئولیت پذیر بوده باشه الویتش زن وزندگیش بو ...

آفرین حرف منم همینه

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂