2777
2789
عنوان

Ivf

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 58 پست
ایشالا مثبت میشید. فقط این دو هفته به خودتون برسید. گوشت گوسفندی حتما بخورید. طبعش گرمه. تحرک شدید ن ...

مرسی عزیزم بابت راهنمایی هات، راستی ببخشید این سوالو میپرسم من یه جا خوندم  شب قبل انتقال نزدیکی داشته باشی تاثیر داره رو مثبت شدن . درسته آیا ؟ 

👨‍👩‍👧‍👦

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب نیست پاشی از جات آخه. ولی چاره ای هم نداری. خیلی آروم راه برو. پله هارو آروم برو

خونه خودم که طبقه سومه میخوام بعد انتقال برم خونه مامانم فقط واسه همین آمپولا که باید هر روز برم درمانگاه استرس دارم

👨‍👩‍👧‍👦
نه کسی نیس راستی شما شیف پروژسترونو واژینالی استفاده میکنی؟ 

بله روزی دو‌بار. شبا علاوه بر شیافش آمپولش رو‌هم میزنم عضلانی

یه آمپول دیگه دور نافی میزنم به اسم انوکساپارین ۴۰۰۰

بله روزی دو‌بار. شبا علاوه بر شیافش آمپولش رو‌هم میزنم عضلانی یه آمپول دیگه دور نافی میزنم به اسم ا ...

آره به منم آمپولو داده که بعد انتقال بزنم 

راستی گوشت گوسفندی رو میشه همینجوری آب‌پز کنم بخورم ؟ 

👨‍👩‍👧‍👦
آره به منم آمپولو داده که بعد انتقال بزنم  راستی گوشت گوسفندی رو میشه همینجوری آب‌پز کنم بخورم ...

آره چرا نشه. من کباب میکردم. ولی حتما گوشت گوسفندی و جوانه چندم بخور. آب هم بخور. چون پروژسترون تشنه ات میکنه. آب بذار دم دستت

آره چرا نشه. من کباب میکردم. ولی حتما گوشت گوسفندی و جوانه چندم بخور. آب هم بخور. چون پروژسترون تشنه ...

ممنون گلم جوانه گندمم پودرشو میخورم ... ان شاء الله که منم جواب بگیرم، لطفا دعا کن واسم 

👨‍👩‍👧‍👦
ممنون گلم جوانه گندمم پودرشو میخورم ... ان شاء الله که منم جواب بگیرم، لطفا دعا کن واسم 

یه موضوعی رو بهت بگم. اگه یه ذره هم استرس داری برای انتقالت با بیهوشی انجام بده. چون همون استرس باعث میشه نگیره همون اولش.