2777
2789
عنوان

نی نی یار

126 بازدید | 24 پست

@نی_نی_یار_شب  

نی نی یار سلام

سوال داشتم از خدمتتون

وقتی ی سیم کارت بسوزه خب بعد ی مدت شمارش توسط اپراتور دوباره فروخته میشه

حالا یکی اینجا کاربری داشته باشه بدون درخواست لغو کاربری سیمکارتشو بسوزنه و از شماهم درخواست لغو کاربری نکنه

وقتی اون سیم کارت فروخته شد شخص جدید وارد همین کاربری شخص قبلی میشه؟

نه چون رمزو نمیدونه

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اووو  فک نکنم بابا  

چرا 

من یه بار رمزم و یادم رفته بود 

در خواست دادم فرستادن به شمارم

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
اووو  فک نکنم بابا  

ولی شدنیه 

مگ اینک با سوختن سیم کارت هرجا اکانت و کاربری ای با اون شماره باز شده پاک بشه

حتی بدون دیلیت اکانت کردن مثلا تلگرام ی سیم کارت بسوزه فرد بعدی میتونه وارد همون اکانت بشه؟

یا حتی اینستاگرام

کلا هرچی ک عضویتش با شماره باشه

چون بهرحال پیامک فراموشی رمز خیلی راحت برای شماره ارسال میشه

ولی شدنیه  مگ اینک با سوختن سیم کارت هرجا اکانت و کاربری ای با اون شماره باز شده پاک ب ...

مگه نمیگی سوخته سیمکارت 

حسینgkسابق و جومع سابق   درسته به همه میپرم ولی با همه  نمیپرم