2777
2789
عنوان

ای بابا

170 بازدید | 0 پست

بچه ها من امسال نهمم بعد انتخاب رشته دارم نمراتم خیلی تاثیر داره واقعا هم دارم می خونم چند وقت پیش امتحانات ترم یک بود مثل اینکه معلم زبان به همه نمره کم داده کلی معدلم پایین کشیده شد (17شدم زبانو) خلاصه دیروز فهمیدم به فقط بعضی از بچه ها که اونا هم مثلا نمره خوبی نداشتن فرصت دوباره داده فقط به بعضیشان مثلا به یه 17 ای دیگه هم فرصت داده بود بعد من ناراحت شدم که چرا فقط به بعضیا همچین فرصتی داده خونشون رنگی تر بود ؟ خلاصه دیروز ساعت 3/5 گفته اگه کل پنج تا درس تدریس شده لغاتشو بلد باشید یک تا دو نمره اضافه میکنم به ترمتون خوشحال شدم شروع کردم( تازه ساعت هشت شب دیدم ) تا نه شب کلاس داشتم (7-9) بعد کلاس سنگینی بود ده شروع کردم ده تا دوازده اینا خوندم دیدم نمیشه خیلی خستم چهار صبح پاشدم تا الان خوندم حتی یک درس هم تموم نشده بس که مطالب زیاد آخه فقط کتاب نیست به ما جزوه فراتر هم داده که هیچ جوره نمیشه مطالبشو تو یک روز جمع کرد حالا خیلی ناراحتم چرا از هفته پیش نگفت چرا رعایت نمیکنن همینطوریش مجازی تدریس ها خیلی هاش درست حسابی نیست اینا هم اینطوری میکنن نا عدالتی میکنن فقط یکیشونو مثال زدم بچه ها همه تقلب میکنن هیچکس رسیدگی نمیکنع اینا آینده ما ، کل آینده ما بستگی به همین نمرات داره چه رشته ای قبول بشیم چه مدرسه ای در نتیجه چه دوستانی ما رو به چه راهی ببرن چه آموزش هایی در اختیار ما باشه چطوری کنکور بدیم در نتیجه آموزش ها ، چه دانشگاهی چه رشته ای در دانشگاه چه همسری خب یه آدم درست حسابی یا تحصیلات که نمیاد با یه بیسواد ازدواج کنه تازه بکنه هم بعدش ممکنه با خودش فکر کنه این هیچی از خودش نداره اینا همه بستگی به همون نمرات داره چرا پس الکی میگن فعالیت کلاسی تاثیر داره بعد اینهمه فعالیت میکنی تهش به کسی نمره میدن که با تقلب کتبی رو بالاتر شده چه وضعشه

توروخدا نگید اینجا چیکار میکنی و فلان و چنان خیلی اعصابم خرده

چندین نفر از این کاربری استفاده میکنن پس مچ نگیرید بعضی هاشونم از سمت مامانشون میان پس نگید تو این سایت چیکار میکنی ما خودمون روی فرزندمون نظارت داریم ممنون