2777
2789
عنوان

بی بی مثبتتت

149 بازدید | 14 پست

بی بی چکم مثبت شد از ذوق خوابم نمیبره نمیدونم امشب چجور صب میشه ینی واقعن بعد یکسال من بی بی مثبت دیدم باورش سخته☺

جان جانانم که هم جانی و هم جانان من😍برا سلامتیم یه صلوات میفرستین خاله جونیا😘😘 منم براتون تو شکم مامانیم دعا میکنم🤲😇خدایا شکرت😊

مبارکه عزیزم انشالله بسلامتی برامنم دعا کن ۷ ساله

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مبارک باشه عزیزم،  میگم تو هم دل درد مثل پریودی داری؟

اره از امروز شروع شده خیلی بده

جان جانانم که هم جانی و هم جانان من😍برا سلامتیم یه صلوات میفرستین خاله جونیا😘😘 منم براتون تو شکم مامانیم دعا میکنم🤲😇خدایا شکرت😊

ممنونم بابت تبریکاتون ایشالا نصیب همه منتظرا ایشالا هیچ مادری حسرت شنیدن کلمه مادرو نداشته باشه تو این ایام خیلی خیلی دعاتون میکنم ایشالا روز ولادت حضرت علی عیدیتونو بگیرین

عزیزم مبارک باشه     خیلیییییی بهت تبریک میگم

فدات گلم دعا کنین برام خیلی خیلی استرس دارم برا سلامتیش‌اخه دوتا سقط داشتم قبلا دلم نمیخواد تجربش کنم

چطوریه؟ من ۱۴ روز از آمپولم میگذره، امروز یهو دلم درد میگیره یهو ول میکنه، دو روز پیشم همین طور شدم& ...

منم روز ۲۳ امپولمه باورم نمیشد ک بی بی چکم مثبت باشه اخه ماه قبلم ک امپول زدم همه جور علائمی داشتم با تاخیر زیاد پریود شدم الان دوهفتس سینه درد و نفخ زیاد دارم یک هفتس حالت تهوع و دوسه روزه دل درد پریود و ترشح دارم 

منم روز ۲۳ امپولمه باورم نمیشد ک بی بی چکم مثبت باشه اخه ماه قبلم ک امپول زدم همه جور علائمی داشتم ب ...

من بعد آمپول iui انجام دادم اتفاقا منم نفخ زیادی دارم، تهوع ندارم ولی دلم خیلی درد میگیره ترشح هم امروز زیاد داشتم ، دعا کن جواب منم مثبت بشه تو روز پدر به همسرم هدیه بدم

خدایا تو دلیم رو حفظ کن...🌹🌹😍😍
من بعد آمپول iui انجام دادم اتفاقا منم نفخ زیادی دارم، تهوع ندارم ولی دلم خیلی درد میگیره ترشح هم ام ...

ایشالااا مطمئنن هستی به حق حضرت علی امیدتو از خدا و اهل بیت از دست نده حرف زدن یاهاشون ارومت میکنه استرسم از خودت حسابی دور کن ایشالا صلاحت همونی باشه ک میخوای