2777
2789
عنوان

نی نی میخوام

336 بازدید | 32 پست

دلم میخواد یه بچه داشتم مخصوصا دختر نازش میکردم بوسش میکردم 

بهش شیر میدادم پوشکشو عوض میکردم شیطونی میکرد 

حیف شرایط ندارم 

چیکار کنم انقدر دلم نخواد 🥲

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

منم خعلی دلم میخاد دیگ زده ب سرم ک برم عروسک بخرم با همه لباسایی ک برا بچه نداشتم خریدم هی لباسشوتغییر بدم😊

میشه واسه اینکه نی نی مو صحیحو سالم بغل کنم دعا کنید                                          یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجهِ الْحُسَینِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِّ اَخیکَ الْحُسَیْنِ علیه‌السلام
منم خعلی دلم میخاد دیگ زده ب سرم ک برم عروسک بخرم با همه لباسایی ک برا بچه نداشتم خریدم هی لباسشوتغی ...

دوستم عکس بچشو الان فرستاد دلم خواست 

https://uupload.ir/files/n4dc_fcf00ad4-60ad-4cf5-954b-f8be87b21dcd.jpeg

شاید باورت نشه من تخت هم خریدم

ن اگ اینکارم کنم مادرم بیشتر ناراحت میشه ولی حتی از جورابو جغجغش بگیر گرفتم تا کلاه توسرشو اسباب بازیاش 😍

میشه واسه اینکه نی نی مو صحیحو سالم بغل کنم دعا کنید                                          یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجهِ الْحُسَینِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِّ اَخیکَ الْحُسَیْنِ علیه‌السلام
شاید باورت نشه من تخت هم خریدم

اصلا یجوری ام ازش فیلم فرستاد میخواست پوشکشو عوض کنه قل میخورد نمیزاشت 

دوستم عکس بچشو الان فرستاد دلم خواست  https://uupload.ir/files/n4dc_fcf00ad4-60ad-4cf5-954b-f ...

عزیززززم ماشالله فقط پستونکش😘😍😍

عزیززززم ماشالله فقط پستونکش😘😍😍

میگه شبا خودش پا میشه شیشه اشو برمیداره بعد که سیر میشه پستونکشو برمیداره 

۸ماهشه 

میگه شبا خودش پا میشه شیشه اشو برمیداره بعد که سیر میشه پستونکشو برمیداره  ۸ماهشه

وای دلم آب شد خدانگهش داره براش😘❤

وای دلم آب شد خدانگهش داره براش😘❤

من که دلم تیکه شد خوشبحالش واقعا خدا براش حفظش کنه🥺