2777
2789
بله  با آب قاطی‌کن‌ . من خودم‌تنبلیم‌میاد ولی جاریم‌خیلی راضی بود

منم الان زدم به ابروم و رو ابرم خشک شده.. میترسم ابروهام بریزن... وقتی آدم میزنه به ابروش حالت خشک میشه؟؟ 

💜⚘️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روغن سیاهدونه اصل بزن من دو هفته زدم پررررر شده از موهای ریز و داره رشد میکنه طبیعیم هست

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
منم الان زدم به ابروم و رو ابرم خشک شده.. میترسم ابروهام بریزن... وقتی آدم میزنه به ابروش حالت خشک م ...

آره دبگه خشک میشه نیم ساعت یه ساعت بذار باشه بشور بعد

تا جای کسی قرار نگرفتی قضاوتش نکن که اگر کنی جاش قرار میگیری
جدی؟؟؟... جواب میده؟؟؟ 

من که گرفتم

فقط اصل بگیر

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
آره دبگه خشک میشه نیم ساعت یه ساعت بذار باشه بشور بعد

باید بشورم حتما؟؟ 

عید عروسیمه و تا الان چندماهه بهش دست نزدم هی میگم بزار عید قشنگ بردارم... میخوام یکم پُر بشه.. 

💜⚘️
باید بشورم حتما؟؟  عید عروسیمه و تا الان چندماهه بهش دست نزدم هی میگم بزار عید قشنگ بردارم... ...

آره بشور . روغن سیاهدونه اصلم که دوستمون گفت خیلی شنیدن راجع بهش

تا جای کسی قرار نگرفتی قضاوتش نکن که اگر کنی جاش قرار میگیری
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز