2821
2789
عنوان

عکس مانتو👀

409 بازدید | 33 پست

این مانتو چطوره؟!🙆🏻‍♀️

https://uupload.ir/files/p5st_20210224_005420.jpg

20سال بعد،بابت کارهایی که نکردی بیشتر افسوس می‌خوری تا بابت کارهایی که کردی، پس روحیه‌ی تسلیم پذیری رو کنار بذار، از حاشیه ی امنیت بیرون بیا، جستجو کن، بگرد، آرزو کن، کشف کن🌈🌻

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سافت نمیش

روش نگه داری باز میشه🙆🏻‍♀️

20سال بعد،بابت کارهایی که نکردی بیشتر افسوس می‌خوری تا بابت کارهایی که کردی، پس روحیه‌ی تسلیم پذیری رو کنار بذار، از حاشیه ی امنیت بیرون بیا، جستجو کن، بگرد، آرزو کن، کشف کن🌈🌻
خوشم نبومد بیشتر به درد زمستون میخوره

بهارست🙄

خوشم اومد شیکه

من باید تا پایان سن ۲۵ سالگی به اهداف اولیه ام( تسلط به زبان اسپانیایی،مدرک آموزشگاه نقاشی و تحصیل دررشته نقاشی، به اتمام رسوندن سطح دو و ادامه سطح سه حوزه ) برسم ....برام دعا کنید ک ثابت قدم بمونم و پشتکار داشته باشم من باااااااید ۲۵ سالگی احساس کنم ک از خودم راضیم .در تاریخ ۱۷فروردین ۱۴۰۰ شروع کردم به رژیم و ورزش 🤞🏻 برام دعا کنید لطفا
نمیش جانک

چرا😶

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز