2777
2789
عنوان

کادوی روز پدر

151 بازدید | 2 پست

کادوی روز پدر چی میدین ؟؟ از وقتی یادم میاد کوجولو بودم برای بابام نقاشی میکشیدم ولی،زیاد اهمیت نمیداد . یبار چندسال پیش،براش،یه اسپری گرفتم حتی بازشم نکرد 😑 از اون موقع دلم گرفت و به احدی کادو ندادم و نمیدم . واسه مامانمم همون سال یه انگشتر بدلی خریدم اونم انداختش یه کناری وحتی تستشم نکرد . بچه بودم ولی کلی پولشونو داده بودم😑

همسرم  امشب یهو جلو جلو خرید خونشون شام بودیم کادورو داد 

ادکلن بود منم نمیدونستم 

اخه روز پدر نیستیم 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

باباي منم خيلي توي ذوق ميزد ولي من ذوق داشتم واسش بخرم اما اون اصلا ذوق نميكرد همش ميگفت واسم هيچي نخرين انگار از اينكه ما چيزي نخريم راحت تر بود منم چندين سال واسش كادو نخريدم يهو امسال خريدم....

محمود دولت آبادی در کتاب کلیدر میگه : در من چیزی کم بود و در زندگانی هم چیزی کج بود ؛ میان ما و زندگانی چیزی گنگ بود ؛ ما دیر آمدیم یا زود ، هر چه بود ، به موقع نیامدیم ؛ گذشت و بهتر که میگذرد....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.