2777
2789
عنوان

آرامش قلب

153 بازدید | 12 پست

سلام دوستان.چتدروز دیگه چهلم پدرم هست و من دارم دغ میکنم قلبم درد میکنه بخدا .نمیتونمم بروز بدم .دخترم ۶ماهشه کلا ولش کردم ..بنظرتون برای آرامش قلبم چی خوبه..چیزی بخورم .یا هرچیز دیگه ای نمیدونم ‌‌‌‌‌‌‌‌توروخدا کمکم کنین..

ورزش خیلی خوبه تو روحیت اثر میذاره

ولی غمیه که با گذر زمان بهتر میشه

هیچوقت از گذشته یه آدم علیه ش استفاده نکن،چون ممکنه خدا گذشته اون آدم رو تبدیل به آینده تو بکنه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فعلا نمیتونم ورزش کنم.اصن قفل شدم .دستم به هیچی نمیره.دیکه هیچی برام قشنگ نیست.

حق داری

روحشون شاد

قرآن بخون

ایشالا که زودتر آروم میشی

به بچت فکر کن که چقدر به محبت وقدرت مادرش نیاز داره

همه یه روز میریم قطعا جای پدرت خیلی بهتر از جای ماست

هیچوقت از گذشته یه آدم علیه ش استفاده نکن،چون ممکنه خدا گذشته اون آدم رو تبدیل به آینده تو بکنه...
حق داری روحشون شاد قرآن بخون ایشالا که زودتر آروم میشی به بچت فکر کن که چقدر به محبت وقدرت مادرش ...

نمیدونم با چه منطقی خودمو آروم کنم.پدرم دوسال پارکینسون داشت آخرم سکته مغزی کرد فوت کرد‌.تو جا نیفتاد.ببخشید دستشویی خودش میرفت.هی مادرشو صدا میزد این آخرا..نمیدونم با چه منطقی خودمو آروم کنم

نمیدونم با چه منطقی خودمو آروم کنم.پدرم دوسال پارکینسون داشت آخرم سکته مغزی کرد فوت کرد‌.تو جا نیفتا ...

عزیزم 🥺

غم پدرمادر ادمو میشکنه

از خدا میخوام به دلت آرامش بده

خودمو همش مشغول یه کاری کن کمتر فکر کنی

اگرچه اینا همش حرفه تو عمل خیلی سخته و کسی نمیتونه خودشو جات بذاره😢