2777
2789

از وقتي يكيشونو ديدم ك خيانت ميكنه و انقدر نفوذ داره ك دست زنش به هيچجاااايي بند نيست ميترسم ازشون

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایقد خوووبه

من دوستم شوهرش نظامیه وایی خیلی آقا و با اقتداره

دوستم میگه میاد خونه برام احترام نظامی میژاره    

برا مادر شدن و خانه دار شدنم صلوات میفرستی؟!؟؟؟؟⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩ممنون😍

ظاهرش قشنگه از تو داغونن زندگی با مرد نظامی سخته بخاطر روحیاتشون بخاطر سختی کار(منظورم از نظر روانیه) و اعصاب خرابی ک براشون میمونه نظام داداش مهربون منو تبدیل ب ی آدم عصبی کرده متنفرم

واسه رسیدن ب اهدافم واسم دعا میکنی؟🥺تیکر بارداری نیست😊من همتونو دوس دارم خب؟مهربون باشیم❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖
چه عجب اخه شنیدم بخاطر کارشون نمی تونن کارای خلاف شرع انجام بدن

عزيزم توو مملكت ما ك كلاه شرعي هست تا زاانو ميكشن 

صيغه رااحت

زنشم نميتونه تكووون بخوره نميتونه ك كاري بكنه  

(اوني ك من ديدم)

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

از وقتي يكيشونو ديدم ك خيانت ميكنه و انقدر نفوذ داره ك دست زنش به هيچجاااايي بند نيست ميترسم ازشون

نه بابا من دوستم جیک و پوکشون ک میگه 

میگه حتی کارای خلاف شرع کنن که اسم کارشون بد در بره اخراجن

برا مادر شدن و خانه دار شدنم صلوات میفرستی؟!؟؟؟؟⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩ممنون😍
۲،۳تومن

چ کم!خدا برکت بده ب مالتون انشاالله❤🌹

واسه رسیدن ب اهدافم واسم دعا میکنی؟🥺تیکر بارداری نیست😊من همتونو دوس دارم خب؟مهربون باشیم❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖
2790
2778
2791
2779
2792