2821
2789
عنوان

چقدر تنهام :(

67 بازدید | 6 پست

سلام

رفتم کلاس رانندگی ثبت نام کردم کلاسمو بخاطر اینک چندنفر گفتن با مربی زن هیچی یاد نمیگیری با مربی مرد برداشتم دوجلسشو رفتم مامانم میگه دیگ نمیتونم بیام دنبالت همش داره سرم منت میذاره دارم برات وقت میذارم فلان میکنم کلا هرکاری میکنه برام تا چندسال همش تکرار میکنه آخه این مادره خدا ب من داده؟؟    

تنها نیستی عزیزم خدا هست

به نام خدا 😊 الهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم                                                                                              مادرم تو فقط بخند من برایت پروانه میشوم وتا آخرعمرم دور سرت میگردم 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خودت تنهایی نمیتونی بری

بابات چی

مردم چ عجیب شدن                                                                      من فقط ی مداد سیاه بودم ک میخواست گل قرمز بکشه                                                             احترام زیاد توهمش از شیشه بیشتره:)🖖

هیچوقت اینجوری نگو 

برات زحمت کشیده تا به این جاها رسوندتت.

حتما اخلاق مامانت اینطوریه که هرکاری کنه قر میزنه.

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز