تیان مدیر استارتر عضویت: 1397/03/21 تعداد پست: 3820 عنوان Iui 138 بازدید | 18 پست سلام خانمااا میخواستم بدونم اونایی که iui انجام دادن روز چندم سیکلشون بوده با چه سایز فولیکولی 1399/12/06 | 00:02 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سارادلارام عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 27549 من آی وی اف کردمعزیزم بستگی به خودت داره هرکی بدنش یه جوره هر موقع دکترت تشخیص داد ولی فک کنم یه خانومی گفت روز ۱۸ بوده در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷ هدف ۷۵ هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍
تیان مدیر استارتر عضویت: 1397/03/21 تعداد پست: 3820 من آی وی اف کردم عزیزم بستگی به خودت داره هرکی بدنش یه جوره هر موقع دکترت تشخیص داد ولی فک کنم یه خ ... دکترم که میگفت امشب آمپول آزاد سازی رو بزن ولی خب من باید برم شهر دیگه واسه iui اونا هم شنبه هستن😔
سارادلارام عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 27549 دکترم که میگفت امشب آمپول آزاد سازی رو بزن ولی خب من باید برم شهر دیگه واسه iui اونا هم شنبه هستن😔 اینطوری که نمیشه در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷ هدف ۷۵ هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍
سارادلارام عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 27549 دقیقا مشکل منم همینه خب یه کاریش بکن چون زحماتت هدر میره به دکترت زنگ بزن در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷ هدف ۷۵ هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍
تیان مدیر استارتر عضویت: 1397/03/21 تعداد پست: 3820 خب یه کاریش بکن چون زحماتت هدر میره به دکترت زنگ بزن من دوتا دکتر دارم یکیش دکتر زنانه که امروز حرص میخورد که همه چیت عالیه باید انجام بدی پنجشنبه از اونور دکتر اصلیم که آقاس فقط روزای غیر تعطیل کار میکنه اونم فقط صبحا
سارادلارام عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 27549 من دوتا دکتر دارم یکیش دکتر زنانه که امروز حرص میخورد که همه چیت عالیه باید انجام بدی پنجشنبه از اون ... خب به حرف اون خانوم دکتر گوش کن نمیشه امشب آمپول آزادسازی بزنی شنبه بری در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷ هدف ۷۵ هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍
تیان مدیر استارتر عضویت: 1397/03/21 تعداد پست: 3820 خب به حرف اون خانوم دکتر گوش کن نمیشه امشب آمپول آزادسازی بزنی شنبه بری عزیزم من اسپرم اهدایی میگیرم امپولم بزنم وقتی اسپرم نیست به چه کار میاد
سارادلارام عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 27549 عزیزم من اسپرم اهدایی میگیرم امپولم بزنم وقتی اسپرم نیست به چه کار میاد چقد ناهماهنگن کاراکدوم شهری؟مرکز ناباروری میری؟ در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷ هدف ۷۵ هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍
تیان مدیر استارتر عضویت: 1397/03/21 تعداد پست: 3820 چقد ناهماهنگن کارا کدوم شهری؟مرکز ناباروری میری؟ شیرازم میرم اصفهان واسه دریافت اسپرم
سارادلارام عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 27549 شیرازم میرم اصفهان واسه دریافت اسپرم ای بابا 😔 ان شاالله حل شه مشکلت در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷ هدف ۷۵ هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍
میکائیلا عضویت: 1399/01/13 تعداد پست: 12431 شیرازم میرم اصفهان واسه دریافت اسپرم خب نمیشه بندازیش واسه ماه بعد کل این پروسه رو؟