2777
2789
عنوان

کیک روز پدر

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 26 پست
ب غیراون  اگرباخامه باشه چ بهتر

پودر کیک آماده بخر 

تو قالب گرد بریز 

بعداز پختن  برش بزن خامه بریز آتش با گردو موز بعد کلا روشو کاور کن و با تکه های شکلات تزیین

برا مادر شدن و خانه دار شدنم صلوات میفرستی؟!؟؟؟؟⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩ممنون😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین گلم کیک وانیلی درست کن 

بعد یه کیک شکلاتی هم درست کن 

بعد اینها رو برش بده یه لایه سفید یه لایه کاکائویی تا آخر بچین 

و هر لایه رو با شیر یا قهوه مرطوب کن و خامه قنادی رو بزن روش و لایه بعدی و به همین ترتیب 

میتونی و موز و گردو بزاری 

بعد کیک رو استرکشی کن و دوباره خانه قنادی فراوان بزن و تزیین کک 

یا اینکه همین مراحل رو ب و و در نهایت کیک ها رو مربع کوچولو برش بده میشه مثل کیک های بیرون که تر هستن من میخوام اینجور درست کنم الان وانیل رو درست کردم 

🧿🧿در تاریخ ۹۹/۹/۹ نیمه نشده ام پیدا شد و داریم آشنا میشیم ❤💕چشم حسود کور 🧿🧿
ببین گلم کیک وانیلی درست کن  بعد یه کیک شکلاتی هم درست کن  بعد اینها رو برش بده یه لایه ...

چ خوووب مرسی ک گفتی

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖
پودر کیک آماده بخر  تو قالب گرد بریز  بعداز پختن  برش بزن خامه بریز آتش با گردو موز ...

مرررسی

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖
خامه صبحانه ؟  مگه نباید خامه قنادی باشه ؟

چبدونممم.

خامه قنادی شرایط نگهداریش چطوره؟ چطوربایداستفاده بشه

ببین گلم کیک وانیلی درست کن  بعد یه کیک شکلاتی هم درست کن  بعد اینها رو برش بده یه لایه ...

درست کردی عکسشو بزار