a10aten مدیر استارتر عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 8143 عنوان ضروری 28 بازدید | 4 پست چن ساله باشم ميتونم سيمكارت به اسم خودم بگيرم؟ به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر 1399/12/05 | 23:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
احمد_ذوقی_عشقم_شهلا عضویت: 1399/11/19 تعداد پست: 588 ۱۸ بهقرآندخترم😭اسممفاطمسهینپرسیدتومردی؟!یهچیزیمیگمبتشایدبخندیبهمشایداصلاچشاتو باز ببندیبهمیهچیزیمیگمفقطدرحدگله😀اذیتمیشمبثکه چشماتخوشگله😍بعضیموقعهاهمهمهچیهستبجز اونیکهبایدباشهمثلایهبچهتنهاکهاسباببازیهمدارهها ولیکسینیستکهباهاشباهموناسباببازیهبازیکنهاون موقعستکهباهمهقهرمیکنهحتیبااسباببازیش🙂میشه ازتنهایییهقلبشدوضربانزدیعنیمیشهفوراننکردودور نریختمیشهبههمزدوموشکافتونبضپیداکردمیشهاز بغضبههنررسیدوازاشکبهساز😃🦅بعضیوقتاوضعیت انقدقرمزنیستکهآژیروبکشناماهمونآژیروقتیبهصدادر میادخیلیازوضعیتاروقرمزمیکنهپسیهوقتابهترینکار سکوتهوسکوتیعنیقهر😀🍀آرهمنعاشقتهستمبیا سرزنش کن!!☺آرهمنخودشخوبهاصلابیابدترشکن !!☺آرهدلنازکوخسته غرورمولهکن!!گلمیفرستمتو،تو استوریپرپرشکن!!
a10aten مدیر استارتر عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 8143 کارتملی بگیری يني بايد كارت ملي داشته باشه ؟ به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر