2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خو خداییش فضولن دیگه زیادیم فضولن.😟

من اگه از زندگی پسر عموم چیزی نپرسم زنش ناراحت میشه میگه نگانگا این وظیفشه از من بپرسه که با داداشش مشکل ندارم هردوهفته یه بار باید برم خونشون بمونم نرم خودشون میان دنبالم الانم که زنش حاملست تقریبا هر روز میرم 😂

با افتخار استقلالیم...💙
من اگه از زندگی پسر عموم چیزی نپرسم زنش ناراحت میشه میگه نگانگا این وظیفشه از من بپرسه که با داداشش ...

خب این که دخالت نیست،مثلا من میرفتم باشگاه بعد شوهرم گفت بالاخره خانما راضی کردم بره باشگاه حال و هواش عوض بشه.بعد خواهرشوهرم ادعای مسلمونیشم میشه،روسریشو میکشه تا رو ابرواش و همه موهاش از پشت بیرونن،بعد میگه وای نه چرا چهار روز دیگه دخترت میرفت مدرسه سرگذم درساش میشدی.😵🤕😕🤔

اینجا از تخیلاتشون میگن. بعدم کسی که نمیدونه چی به چیه طوری تعریف میکنن فکر میکنی مقصر نیستن. طرف اومده تاپیک زده پدر ندارم برای برادرم هرسال کادوی روز پدر میخرم. شستنش‌ پهنش کردن گفتن چرا اینکارو میکنی حق نداری برای برات کادو بخری، زنداداشت فقط میتونه برای شوهرش کادو بخره😐. همینا تاپیک میزنن ما خیلی خوبیم خانواده شوهرمون روزگارمون سیاه کردن. دیگه نمیگن ما چیکار میکنیم خانواده‌شوهر باهامون لج میکنه.از نظر اینامردی ازدواج کنه باید قید خانوادش بزنه تا خیال اینا راحت بشه

خب این که دخالت نیست،مثلا من میرفتم باشگاه بعد شوهرم گفت بالاخره خانما راضی کردم بره باشگاه حال و هو ...

من به این نتیجه رسیدم خواهرشوهرت یه آدم نیست بلکه یه مارمولکه😂😐

خداوکیلی من برای زن پسر عموم خوبم پسر عموم از همون بچگی بهم میگفت آبجی کوچیکه منم عین داداش نداشتم دوسش دارم الان هم با اینکه خونشون خدمتکار اینا داره ولی پسرعموم زنگ میزنه میگه برو پیشش😂😁

با افتخار استقلالیم...💙