بستنییخی مدیر استارتر عضویت: 1399/01/09 تعداد پست: 2197 عنوان یه سوال 63 بازدید | 9 پست غیر اینستا کجامیتونم با خارجیا چت کنم؟برام جالبه 1399/12/05 | 19:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lady_noh عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 15917 Speaky خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔 خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
lady_noh عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 15917 اونجا فقط باسیامک انصاری میشه چت کرد 🤣👍 خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔 خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
_نیکی_niki_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 25635 اونجا فقط باسیامک انصاری میشه چت کرد خو خوبه دیگ😂😂دستمونو بگیره یاری کنه فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍 حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|
lady_noh عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 15917 چجوریه بزنم گوگل میشه دانلود کرد؟ آره. ثبت نام می کنی نیازی نیست زحمت بکشی خیلی زود بهت درخواست میدن😄 خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔 خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄