2777
2789
عنوان

مادر شوهر

276 بازدید | 21 پست

بچه ها مادر شوهر من فقط خودشو دو تا دخترش.وقتی اونجاییم.همش توجه ب دختراش میکنه.با اونا حرف میزنه‌.ب اونا نگاه میکنه .اونوقت ب من اصلا.منم ی گوشه میشینم توگوشیم با اینکه خیلی اجتماعی هستم.ولی این بشر اونجور برخوری با من داره.اگه بد بودم میگفتم حقمه‌.بخدا اگه بدی یا بی احترامی کرده باشم.نمیگم جرا با دختراشه.خب طبیعیه دخترشو بیشتر دوس داره.ولی منم اونجا ادمم درست نیس وقتی اوتا هستن ب من کم محلی کنه.خوب نیست ادم دل یکیو بشکونه.منم انقدر دل نازکم همون لحظه بغض گلومو میگیره.تازه مادر شوهرم باسواده فرهنگیه و جوون.این کاراش باعث میشع منو کینه ای کنه و من ازش فاصله بگیرم.الان یک هفتس نرفتم خونش.

توام با خواهر شوهرت صمیمی شو حرف بزن با اون حرف نزن صورتشم نگاه نکن بزار بسوزه

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اخی

چطور دلش میاد😭😭😭تو هم نزو خونشون

به شوهرت بگو بهم محل نمیزاره منم نمیرم😑😑

هیچ کس لیاقت اشک های تو را ندارد ولی هر کسی که لیاقت انها  را داشته باشد هرگز تو را به گریه نخواهد انداخت!☺️
توام با خواهر شوهرت صمیمی شو حرف بزن با اون حرف نزن صورتشم نگاه نکن بزار بسوزه

خواهر شوهر پشت مامانشو خالی نمیکنه ک

اصن شاید ازونا خط میگیره😑😑😑

هیچ کس لیاقت اشک های تو را ندارد ولی هر کسی که لیاقت انها  را داشته باشد هرگز تو را به گریه نخواهد انداخت!☺️
خواهر شوهر پشت مامانشو خالی نمیکنه ک اصن شاید ازونا خط میگیره😑😑😑

بیخود کرده 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بیخود کرده 

بعضا اصن مادرشوهر تقصیر نداره

خواهر شوهر پر اش میکنه

دقیقااااا عین خانواده شوهر من.. میرم تو جمعشون حتی نگام نمیکنن مخاطبشون بقیه هستن حتی وقتی سوالی از من دارن از شوهرم میپرسن شوهرمم از من میپرسه و جوابشونو میده موقع هایی که جاریم هست دیگه بدتر.. فقط با اونن.. با اینکه من 7 ماهه عقدم و بدی بهشون نکردم

با مشاور حرف زدم گفت اصلا از این رفتارشون پیش شوهرت گله نکن اونوقت میفهمن تو ناراحت شدی همین کارو همیشه میکنن، گفت کمتر برو خونشون وقتی هم میری سرتو گرم کن با گوشیت یا شوهرت.. اصلا تو بحثشون شرکت نکن به التماس بیفتن که باهاشون حرف بزنی

بعضا اصن مادرشوهر تقصیر نداره خواهر شوهر پر اش میکنه

منم خواهر شوهر  اینجوری داشت آدمش کردم👊💪💪