2777
2789
عنوان

موهامو چه رنگی کنم؟

326 بازدید | 36 پست

سلام.صورتم گندمیه متوسطه.و البته به زرد میزنه.موهای خودم خرمایی تیره ست وتو این چند ماه که پولمو گذاشتم تو بورس و به باد رفت سفیدیش زیاد شده.ابروهامم مشکی.افسرده که هستم کلا ، صورتمم گرفته و خسته به نظر میاد.به نظرتون چه شماره ای بزارم به پوستم بیاد و خیلی روشنم نشه ؟ یه نفر گفت شرابی ولی چون قویه میترسم موهامو سفید تر کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بلوند کن من صورتم شبیه توعه یک رنگ بلوند انتخاب کردم خیلی باحاله

من عکس گذاشتم ببین من کدوم میاد پست قبل

J'aime tes cheveux enneigés pour toujours . silk for ever 💟my bob هرچی بیشتر آدمارو میشناسم سگمو بیشتر دوست دارم🐕 🤍 بیا اینجا بنویس برات نادعلی بخونم 🦋
کجا عکس گذاشتی

همون ک آبیه نوشتم من چه رنگی لینک عکسمه بزن روش

J'aime tes cheveux enneigés pour toujours . silk for ever 💟my bob هرچی بیشتر آدمارو میشناسم سگمو بیشتر دوست دارم🐕 🤍 بیا اینجا بنویس برات نادعلی بخونم 🦋
عکس خودته؟ بالایی سمت راست بهت بیشتر میاد

آره خودمم نرم افزاره face appاولیه بدون آرایشم مو مشکی