2777
2789
عنوان

بیاین کمک شوهرم ازبیرون اومدرف حموم یکراست

| مشاهده متن کامل بحث + 9766 بازدید | 326 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

لابد بعدش بره توو حسنيه و مسجدم بشينه😅

چه حرفا که من تو این سایت نشنیدم

بابا این آقایون از محل کار میان چرکول خالصن.باید دوش بگیرن ادم‌بتونه باهاشون هم کلام بشه😂

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
یکساعت رف بیرون و برگشت یدون اینکه حرفی بزنه 

تو ۱ساعت رفته ...کرده؟

عزیزم با رفت وبرگشت وتحریکات قبل حساب کن ۱ساعت نمیشه که خروس که نیس

میشه بپرسم چرا بعضیاتون بددهن و پرخاشگرید؟چی باعث شده مثل یه خانوم بی فرهنگ حرف بزنید وعصبی بودنتونو به رخ بکشید؟؟؟اینجا مثل قدیم نیست من بعضیارواینجامیبینم بابت بزرگ شدن بچم استرس می گیریم بعضیاتون مادردوستای بچه من درآینده هستید؟؟؟؟چه شود!!!!!
وا مگه کسی بره حموم یعنی حتما برا غسل میره ؟؟؟؟ حرفایی میزنیا من خودم گاهی از بیرون میام مستقیم میرم ...

همین رو بگو خصوصا بخاطر کرونا من خیلی ها رو شنیدم که میگن بلافاصله از بیرون میان میرم حمان

اره اره.... بنده خدا کار میکنه.... برو قسمش بده😂

الان میرم پدرشو درمیارم😼باید دست رو قران بکشه😆😆

برای سلامتی تودلیم به صلوات مهمونم بکن خیرببینی❤خدایا بحق فاطمه زهرا نی نیمو سلامت بزار تو بغلم💕دخترقشنگم بیصبرانه منتظرم روی ماهتو ببوسم💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ💕
یعنی هربار میری بیرون ...آره؟؟؟؟😂😂😂😂😜😜😜😜

😁😁😁🙄🙄🙄😂😂😂😂😂😂

چی بگم والا این دیگه اوج شکاک بودنه بدبخت شاید پاش رفته تو جوب مجبور بوده بره غسل کنه

عشقم را در سرم دفن کردم و مردم پرسیدند چرا سرم گل داده است چرا چشمانم مثل ستاره میدرخشند و چرا لب هایم از صبح روشن ترند کسی نمیتواند عشق را بکشد اگر در خاک دفنش کنی دوباره میروید....!!! ❤❤