2777
2789
عنوان

خانوما قدر خودتونو بدونین

358 بازدید | 31 پست

تا میتونین ب خودتون برسین و حرص و جوش زندگی و خرجی و نزنین

خودتونم زیاد درگیر بچه داری و کار خونه نکنین ک این مردا کلا عوض شدن ..

ی چیزایی میبینم ک واقعا ب این نتیجه رسیدم .

افرین

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره واقعا 

بگو چیا دیدی

فقط با یاد خدا دلها آرامش می یابد❤❤❤خدا تنها امید من است 💖💖💖 ایمان داشته باش فقط خدا چاره ساز است خدایا میدونم بنده ای خوبی برات نیستم اما توهمیشه هوامو داشتی خدایا شکرررررت♡♡♡❤❤❤

اره واقعا 

آرایش کردن تنها باعث می‌شود که از بیرون زیبا دیده شوید، اما اگر از درون زشت باشید به شما کمکی نخواهد کرد، مگر آنکه لوازم آرایش را بخورید!   آدم عاقل میفهمه ک از غم خوردن کاری ساخته نیست، میزنه زیر خنده هر چه بادا باد
اره واقعا  دیروز دوست من بعد ۲۳زندگی و خانمی رفت خونه پدرش برا طلاق  واقعا دنیای عجیبی ش ...

یکی از اشناها ب خاطر یه مشتری خشگل ترگل ورگل زنشو بجشو انداخت اونور ...😣😥این ی مورده فقط بقیش ک هیچ