2777
2789
عنوان

بهم گفته بیا خونه 🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 2189 بازدید | 150 پست
بابا مگه گفتم واقعی ان؟ پرسید چجوری گفتم به خاطر شرایط جذبش میشن و ازشون بعد وابستگی یا در باغ سبز س ...

عزیزم اروم تر منم نگفتم شما اشتباه میگی حرفم تایید حرف شما بود 

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله نباید خودمونو به حماقت بزنیم.... ایشون کاملا مشخصه نیتشون هر چیزی هست بغیر ازدواج

دیگه جامعه خراب شده تو این دنیا هیچکی بدرد ٱدم نمیخوره حتی یه روزایی خواهر برادر خود آدم بهمون رحم نمیکنن فقط خودتی یه خدای بالا سر 

حواستون به بعضی حرف ها و بعضی کارا باشه چون خیلی وقتا ببخشید کار چسب زخمو نمی کنه !
دیگه جامعه خراب شده تو این دنیا هیچکی بدرد ٱدم نمیخوره حتی یه روزایی خواهر برادر خود آدم بهمون رحم ن ...

دقیقا ....اگه واقعا آرامش میخوای از هیچکس انتظار نداشته باش و امیدت فقط اول خدا بعدش خودت باشه.

همیشه سعی کنید :چشمانی داشته باشید که بهترین ها را در آدم ها ببیند...قلبی که خطاکارترین ها را ببخشد...ذهنی که بدیها را فراموش کند ...و روحی که هیچگاه ایمانش به خدا را از دست ندهد.
عزیزم طرف قولشو داده حال میاد اینا بقیه رو سر کار میزاره مگه ادم قحطه اگ دوست داری عین ادم بشین سر ج ...

من کسی رو سر کار نزاشتم شما اگه فکر میکنی سرکاری تو تاپیک شرکت نکن 

خودمم همیشه ادم محتاطی بودم و به قول شما نشستم سر جام !

وقتی بم گفته اشکال از توعه انگار بچه ای خواستم نظر بقیه رو هم بدونم ببینم بام هم نظرن یا ن ...

هنوز هم صبر من به قامت بلند آرزوست...🌱
دقیقا ....اگه واقعا آرامش میخوای از هیچکس انتظار نداشته باش و امیدت فقط اول خدا بعدش خودت باشه.

انشاالله همیشه موفق باشید ✋

حواستون به بعضی حرف ها و بعضی کارا باشه چون خیلی وقتا ببخشید کار چسب زخمو نمی کنه !
من کسی رو سر کار نزاشتم شما اگه فکر میکنی سرکاری تو تاپیک شرکت نکن  خودمم همیشه ادم محتاطی بود ...

ن عزیزم ولی چرا عین بچه بر خوردمیکنی نمیدونی نباید بریزکسی که شعور نداره و اولین خاستش اخرین خاسته هر پسر هرزه ای هست داری دیگه مشورت چی میگیری عقل سالم میگه نرو  ، اینجا نی نی سایت نه رفیق سایت عزیزم نا راحت نشو ولی زندگی تکرار شدنی نیست که بخای بعدا غصه الان که اگ بری پیش اون پسره که معلوم نیست کی و چیه و چکارش و چه مرضی داره رو بخوری 

عزیزم قصد توهین  نداشتم ولی ادم نباید اینقد خودش خار و ذلیل کنه که هر هرزه بی چشم و رویی بش پیشنهاد بده و تو هم قبول کنی میگفتی بچه م و نمیام موفق باشی ببخش اگ ناراحت شدی 😙

عزیزم قصد توهین  نداشتم ولی ادم نباید اینقد خودش خار و ذلیل کنه که هر هرزه بی چشم و رویی بش پیش ...

نمیدونم چرا شما منو مقصر میدونین 🙄...منم بش گفتم نمیام که فقط میخاستم شما مطمئنم کنین ک من یه درصدم اشتباه نکردم ...

ادمی هم نیستم ک جواب هر هرزه بی چشم و رویی رو بدم 

هنوز هم صبر من به قامت بلند آرزوست...🌱