2777
2789
عنوان

بهم گفته بیا خونه 🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 2189 بازدید | 150 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب در این حد ک میخاستم بیرون ببینمش اعتماد داشتم 

خب شما میتونی بری محل کارش ولی خودتو نشون ندی اول ببین واقعا در مورد شغلش جدی میگه یا نه البته اگه کنجکاوی در غیر اینصورت بی خیال شو

خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغیر دهم....شهامتی ده تا بپذیرم آنچه را که میتوانم تغیر دهم....ودانشی که تفاوت این دو را بدانم .... آمین 
حرف شما درسته ولی آشنایی مجازی که به واقعی برسه ایرادی نداره...منتها تا قبل از روشن شدن هویت طرف نبا ...

دیگه مواظب باشی من در کل گفتم اگر قصد خواستن باشه معلومه ایراد نداره ولی اگر بگه بیا خونه معلوم برای هوس هست چون یکبار با طرف رابطه داشته باشه دلشو میزنه هزار تا فکر دیگه میکنه 

حواستون به بعضی حرف ها و بعضی کارا باشه چون خیلی وقتا ببخشید کار چسب زخمو نمی کنه !
میشه تحلیلش کنی  من‌متوجه نشدم😂

عزیزم طرف قولشو داده حال میاد اینا بقیه رو سر کار میزاره مگه ادم قحطه اگ دوست داری عین ادم بشین سر جات تا خاستگار بیاد و شوهر کن بری و پاره برگردی خوبه 

حرف شما درسته ولی آشنایی مجازی که به واقعی برسه ایرادی نداره...منتها تا قبل از روشن شدن هویت طرف نبا ...

آفرین بر شما

خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغیر دهم....شهامتی ده تا بپذیرم آنچه را که میتوانم تغیر دهم....ودانشی که تفاوت این دو را بدانم .... آمین 
خوبه خودتون دارید میگید فضای مجازی  یعنی اصلا به معنای واقعی نیستش و صرفا برای سرگرمیه

فضای مجازی میتونه جایی باشه برای معرفی شدن دو تا آدم به هم... دقیقا مثل قدیم که یک نفر دو تا آدمو که هیچ شناختی نسبت به هم نداشتن و معرفی میکرد.مهم شناخت بعد از آشنایی و به واقعیت رسوندنشه به شکل درست ...الان عصر ارتباطات ، متاسفانه هنوز به ما نحوه استفاده درست و یاد ندادن بخاطر همین هم هست بعضی ها این فضاهارو جایی برای سوء استفاده میبینن و به خودشون اجازه میدن هرکاری بکنن...دریغ از اینکه پشت اون کاربر مجازی شخصیت خودشونه که داره زیرسوال میره!!! 

همیشه سعی کنید :چشمانی داشته باشید که بهترین ها را در آدم ها ببیند...قلبی که خطاکارترین ها را ببخشد...ذهنی که بدیها را فراموش کند ...و روحی که هیچگاه ایمانش به خدا را از دست ندهد.

خب معلومه شما اصلا حتی باهم دوس پسر دخترم نیستین چون سالی دوسه بار باهم حرف زدین اون قطعا خودش یه دوس دختر داره شماهم تواب نمکی هروقت دستش خالی شد بهت حالا یه پیامی هم میده

باشد که روزگار بچرخد به کام دل❤️✨

بچه ها به این آقا میخوره چجوری باشه  فوق لیسانسه کارمند شرکت خوب  ولی توی چت آشنا شدیم ...

نه عزیز جان طرف از حد خودش پا اونور تر گذاشته...کسی که نیتش ازدواج باشه اول خلقیات و خانواده طرف براش مهمه نه....

همیشه سعی کنید :چشمانی داشته باشید که بهترین ها را در آدم ها ببیند...قلبی که خطاکارترین ها را ببخشد...ذهنی که بدیها را فراموش کند ...و روحی که هیچگاه ایمانش به خدا را از دست ندهد.
فقط اسم کاربریت😂😂

اسم‌فیلمه

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
دیگه مواظب باشی من در کل گفتم اگر قصد خواستن باشه معلومه ایراد نداره ولی اگر بگه بیا خونه معلوم برای ...

بله نباید خودمونو به حماقت بزنیم.... ایشون کاملا مشخصه نیتشون هر چیزی هست بغیر ازدواج